Spread the love


To ότι η Pamela Anderson βρίσκεται δύο βήματα πριν τα 50, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τα περιοδικά και τις ιστοσελίδες. Η Pamela είναι παντοτινή αγάπη. Και το περιοδικό Paper, πιστό τον τελευταίο καιρό στα γυμνά του, αποφάσισε να την γδύσει για τους αναγνωστες τους.

Όπως τη γέννησε η μαμά της φωτογραφήθηκε για μια ακόμη φορά η Πάμελα Άντερσον, με σκοπό να προωθήσει τη νέα σειρά  παπουτσιών της, για τη δημιουργία των οποίων δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα υλικό προερχόμενο από ζώο.

Η σέξι φωτογράφηση, που φιλοξενείται από το περιοδικό Paper, δείχνει την 48χρονη σταρ και υπέρμαχο των δικαιωμάτων των ζώων να ποζάρει αισθησιακά φορώντας μια 60s περούκα (που ομολογουμένως της πάει πολύ) και παπούτσια σε ρετρό στιλ, όπως πλατφόρμες και χαμηλοτάκουνες γόβες τα οποία εμπνεύστηκε η ίδια, σε συνεργασία με την Γαλλίδα σχεδιάστρια Amelie Pichard.

Δείτε την στο Twitter το Facebook και στο Ιnstagram

«Ο vegan τρόπος ζωής και η συμπόνια είναι σέξι», είπε η πρώην σταρ του Baywatch στο περιοδικό, εκφράζοντας την περηφάνια της που συμμετέχει σε αυτήν την επαναστατική τάση στον κόσμο της μόδας, η οποία δανείζεται το όνομά της από τις διατροφικές συνήθειες των χορτοφάγων. «Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Όλοι μας», τόνισε η Anderson, η οποία πιστεύει ότι η στροφή του πλανήτη στην πράσινη οικονομία είναι επιβεβλημένη προκειμένου τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Pamela Anderson (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson

 

 

 



Spread the love