Spread the love


Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από τις άλλες.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από τις άλλες.

O Σάκης μπορεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, η Χριστίνα Μπόμπα είναι στην Αθήνα και κάνει πρόβα νυφικού, και μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ της μια σχετική φωτογραφία.

Δείτε τη στο Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο instagram, στην οποία είναι ντυμένη νυφούλα! Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στο ατελιέ  γνωστής σχεδιάστριας, και έκανε πρόβα νυφικού.

Φυσικά, δεν πρόκειται για τον γάμο της με τον Σάκη, ο οποίος αναμένεται να γίνει σύντομα, αλλά η πανέμορφη Χριστίνα έγινε για λίγο μοντέλο φορώντας νυφικές δημιουργίες!

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Χριστίνα Μπόμπα στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα

 Χριστίνα Μπόμπα  Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα  Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα

 

 



Spread the love