Spread the love


Πάνω από 1,3 εκατομμύρια followers ακολουθούν την Sahara Ray πιστά στον λογαριασμό της στο Instagram γιατί οι φωτογραφίες της που ανεβάζει με τα μαγιό που σχεδιάζει είναι πιο «καυτές» και από την έρημο Σαχάρα. Πάρτε μια γεύση και μεγάλη προσοχή σε όσους έχουν ζητήματα με την καρδιά τους.

Το όνομα της δικαιολογεί πλήρως η Σαχάρα Ρέι η οποία είναι πραγματικά «καυτή» και τρελαίνει τους followers της!

Η Sahara Ray είναι ένα αυστραλιανό μοντέλο και σχεδιαστής μαγιό που κέρδισε μεγάλη δημοσιότητα μετά την Topless φωτογράφηση με τον Justin Bieber, ενώ οι δύο ήταν σε διακοπές στη Χαβάη.

Εκτός όμως από εντυπωσιακό μοντέλο γεμάτο καμπύλες η 24χρονη Επίσης, είναι και μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας που πουλά τα μαγιό που σχεδιάζει διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα της sahararayswim.com.

Ξεμυαλίζει άντρες και γυναίκες με τα μαγιό που τις περισσότερες φορές δειγματίζει πάνω στο κορμί της ανεβάζοντας πολύ σέξι φωτογραφίες της και βίντεο. Επίσης, η προσωπικότητα αισθησιακή της παρουσία αναστατώνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού η Ray είναι πολύ ενεργή στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου έχει πολύ αφοσιωμένο κοινό που την ακολουθεί σε όλες τις σελίδες της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό την ακολουθούν 1,3 εκατομμύρια και στην σελίδα του Instagam με την φίρμα της στα μαγιό της την ακολουθούν 258 χιλιάδες άτομα

Τα τελευταία χρόνια έχει υπογράψει με το πρακτορείο μοντέλων «ONE Management» και έχει γίνει ένα από τα ανερχόμενα και ελπιδοφόρα μοντέλα της εταιρείας.

Ο πατέρας της είναι πάμπλουτος και θρύλος του Αυστραλός σέρφερ Tony Ray, και για την Sahara Ray που το γνώριζε ήταν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα για μια θέση στον ήλιο της παγκόσμιας life style σκηνής.

Έτσι, εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες όπου παρακολούθησε μια σειρά μαθημάτων για να γίνει σχεδιάστρια μόδας αφού πρώτα κέρδισε φήμη από τις φωτογραφίες της με σέξι μπικίνι στο λογαριασμό Instagram της.

Η ξανθιά βόμβα έχει πάνω από 40K οπαδούς στη σελίδα του στο Facebook.

Η Sahara Ray γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου 1993 στη Σάντα Κρουζ της Αυστραλίας, και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες. Όπως και ο πατέρας, ο Ray ενδιαφερόταν να σερφάρει από μικρό κορίτσι. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, η αγάπη της για σέρφινγκ έδωσε θέση στο πάθος της για τη μόδα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι θα χάσετε αν δεν δείτε και την σελίδα της στο tumblr.com όπου ανεβάζει ακόμα πιο «πιπεράτες» φωτογραφίες της, μιας κι εκεί δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love