Spread the love


Οι «Μαχητές» θα είναι σκληρό καρύδι στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor 2, ειδικά τα σέξι κορίτσια.

Αυτά είναι τα κορίτσια που θα παίξουν μεγάλη μπάλα στην ομάδα των Μαχητών:

Βιργινία Δικαιούλια: Καρφώματα στον Άγιο Δομίνικο

Survivor 2

Αθλήτρια Βόλεϊ με κορμί που δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Η Βιργινία Δικαιούλια δε θα κλέψει μόνο βλέμματα από το τηλεοπτικό κοινό και ιδίως τους άνδρες, αλλά θα κάνει και τη διαφορά. Με ύψος 1.80, αθλητικές αναλογίες που αποτελούν όνειρο, η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Μαρκόπουλου αναμένεται να κάνει θραύση. Τόσο στην καλύβα όσο και στα αγωνίσματα. Ετοιμαστείτε για πολλά καρφώματα από την 22χρονη κεντρική.

Δείτε την στο Instagram

Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2

Αγγελική Κοκαλίτσα: Μια νηπιαγωγός που… δέρνει!

Survivor 2

Η Αγγελική Κοκαλίτσα είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Και κυρίως κουκλάρα. Ο μύθος λέει πως οταν εμφανίστηκε στη λίστα με τους παίκτες κάποιοι έπαθαν ζημιά. Και με το δίκιο τους. Η όμορφή ξανθιά νηπιαγωγός συνδυάζει τη γνώση και το πνεύμα με το δυναμισμό. Άλλωστε πρόκειται για πρωταθλήτρια στο Kick Boxing που θα αποκτήσει φανατικό κοινό. Στανταράκι!

Δείτε την στο Instagram

Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2

Μαρίνα Πήχου: Γυμνάστρια να την πιεις στο ποτήρι

Survivor 2

Ένα ακόμα αθλητικό αλλά κυρίως σέξι κορμί. Η Μαρίνα Πήχου θα αφήσει εποχή στο Survivor 2 με τα προσόντα της. Η 25χρονη γυμνάστρια από τα Τρίκαλα που ασχολείται με το personal training διαθέτει όλα τα προσόντα για να είναι ανταγωνιστική και να αποτελέσει δυνατό όπλο των «Μαχητών». Όσο για μας; Θα την στηρίξουμε όσο δεν πάει.

Δείτε την στο Instagram

Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2

Ροδανθή Καπαρού Καπαράκη: Η Κρητικιά του ΕΚΠΑ θα τρελάνει κόσμο

Survivor 2

Μεταξύ των συμμετεχόντων από την ομάδα των «Μαχητών» είναι η Κρητικιά φοιτήτρια Φυσικής Αγωγής του ΤΕΦΑΑ Αθηνών (Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιο Αθηνών), Ροδάνθη Καπαρού Καπαράκη. Η Κρητικιά φοιτήτρια σίγουρα θα δώσει τις μάχες της για την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο, όπως είναι επίσης σίγουρο το ότι οι άνδρες κυρίως τηλεθεατές θα την στηρίξουν από την πρώτη στιγμή.

Δείτε την στο Instagram

Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2

Μελίνα Μεταξά: Μια Κύπρια σκέτη αμαρτία

Survivor 2

Η Κύπρια χορεύτρια, personal trainer και MMA fighter θα είναι μία από τις κοπέλες που θα στελεχώσουν την ομάδα των «Μαχητών» και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, πρόκειται να μας… απογειώσει με την κορμάρα της. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν οι πρώτοι που είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν, μια και στο παρελθόν η εντυπωσιακή Κύπρια ήταν cheerleader στο μπασκετικό τμήμα των «πράσινων».

Δείτε την στο Instagram

Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2 Survivor 2

 



Spread the love