Spread the love


Η Alexis Ren είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για το αντρικό αθλητικό εικονογραφημένο περιοδικό «Sports Illustrated Swimsuit 2018» λαμβάνοντας τον τίτλο «Rookie of the Year». Το κοινό μίλησε και η ψήφος του αποδεκτή, αφού ότι και να πούμε γι αυτό το κορίτσι είναι λίγα.

Το Alexis Ren πόζαρε για το «Sports Illustrated Swimsuit 2018» και κέρδισε όλα τα εύσημα για το στήσιμο μπροστά στην κάμερα, χαρίζοντας υπέροχες εικόνες με πρωταγωνιστή το θεσπέσιο κορμί της.

Το 21χρονο κορίτσι, γέννημα-θρέμμα της ηλιόλουστης Καλιφόρνια κέρδισε στην ετήσια ψηφοφορία στην οποία οι οπαδοί και οι αναγνώστες του περιοδικού αποφασίζουν για το ποια είναι η αγαπημένη τους πρωταθλήτρια «SW Swimsuit».

Η Alexis Ren συμμετείχε στην κατηγορία των πρωταθλητών, και κρίθηκε ανάμεσα από τις «συναδέλφους» της, κορυφαία μοντέλα όπως οι: Chase Carter, Robin Holzken, Sailor Brinkley Cook, Raven Lyn, Georgia Gibbs, Kate Wasley, Anne de Paula, Jasmyn Wilkins, Olivia Culpo, Hunter McGrady και Ebonee Davis, και νίκησε κατά κράτος.

Οι νικήτριες των προηγούμενων «Rookie of the Year» ήταν οι θρυλικές μορφές των: SI Swimsuit Chrissy Teigen (2010), της Kate Upton (2011), της Nina Agdal (2012), της Kate Bock (2013), της Sara Sampaio (2014), της Kelly Rohrbach και της Bianca Balti (2017).

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες της στο alexisren.tumblr.com

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram έχει καταφέρει μόνο με 451 δημοσιευμένες της φωτογραφίες της να ξεπεράσει τους 11.7 εκατομμύρια followers, και αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ρεκόρ.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της, αλλά και τα βίντεο που ακολουθούν:

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Alexis Ren (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



Spread the love