Spread the love


Το κορίτσι έχει αυτό το κάτι που τραβάει τους άντρες.

Είναι σέξι, με ερωτικό βλέμμα και καυτό κορμί.

Η σεξοβόμβα Ellie Gonsalves, είναι μοντέλο με καταγωγή από την Αυστραλία, έχει έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα και λατρεύει να αλλάζει μαγιό τα οποία και σχεδιάζει.

Οι 1,6 εκατομμύρια followers της στο Instagram αποδεικνύουν ότι αυτό το κορίτσι έχει αυτό το κάτι που τραβάει τους άντρες.

Τα τελευταία χρόνια, ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, ενώ ήταν και πρόσωπο της καμπάνιας γνωστής εταιρίας ρούχων, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε διαφήμιση του Superbowl.D

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Γνωρίστε την καλύτερα στην συνέντευξη που ακολουθεί, συνέντευξη την οποία είχε δώσει στο site Askmen.com:

Είχε ποτέ κάποιο παρατσούκλι;

Ναι είχα, αλλά ντρέπομαι να στο πω γιατί θα το παρεξηγήσεις, όπως όλοι… Με φώναζαν Smelly Ellie (Βρωμερή Ellie), επειδή όπου κι αν πήγαινα φορούσα ένα συγκεκριμένο ζευγάρι sneakers. Ήταν το αγαπημένο μου και η αλήθεια είναι ότι δεν το αποχωριζόμουν. Επίσης, με αποκαλούσαν και Speedy Gonzalez, γιατί ήμουν η πιο γρήγορη μαθήτρια της τάξης μου στο τρέξιμο.

Ποιος ήταν ο παιδικός της έρωτας;

Δεν ήταν αγόρι. Ούτε άντρας. Ήταν γυναίκα. Η Angelina Jolie, που με έκανε να θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά και η Miranda Kerr, που με οδήγησε τελικά στο μονοπάτι του μόντελινγκ.

Και σήμερα, ποιες είναι εκείνες οι σταρ που δηλώνει «ερωτευμένη» μαζί τους;

  • Η Michelle Rodriguez, γιατί είναι αντράκι και θηλυκό ταυτόχρονα. Πιο σέξι, γίνεται;
  • Η Margot Robbie, γιατί είναι δυναμική, τολμηρή, αστεία και κούκλα. Θα την παντρευόμουν χθες και θα έκανα τα παιδιά της.

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει λάβει από το σύντροφό της;

Θα με πεις ξενέρωτη και γλυκανάλατη, αλλά το καλύτερο δώρο που μου έχει κάνει είναι η παρουσία του. Το γεγονός ότι όταν είναι μαζί μου, είναι πραγματικά μαζί μου ψυχή τε και σώματι. Είναι εκεί για μένα για να με ακούσει, να με φροντίσει, να μου προσφέρει τον έρωτά και την αγάπη του. Δεν έχω χειρότερο από το είμαι με κάποιον και αντί να ασχολείται μαζί μου, να παίζει με το κινητό του. Όσοι συνηθίζετε να το κάνετε, ξεκολλήστε επιτέλους.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ένοχη απόλαυσή σου;

Τα ντόνατς, τα pancakes, το κόκκινο κρασί και τα κοκτέιλ με ρούμι. Με μεθούν γλυκά και μου αρέσει.\

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Spread the love