Spread the love


Η Ελληνικής καταγωγής Γαλλίδα χορεύτρια καλλιτεχνικού πατινάζ Gabriella Papadakis χόρεψε υπέροχα πάνω στο παγοδρόμιο των Ολυμπιακών Αγώνων εχθές Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 αφήνοντας άφωνους την κριτική επιτροπή αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Η Gabriella Papadakis αγωνίζεται στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ εκπροσωπώντας την Γαλλία, κι έχει γεννηθεί στις 10 Μαΐου του 1995.

Από τις αναρτήσεις της στο Instagram καταλαβαίνουμε ότι επισκέπτεται τους καλοκαιρινούς μήνες την Ελλάδα για τις για διακοπές της αφιερώνοντας όμορφες φωτογραφίες της στους φίλους της που την ακολουθούν.

Δείτε την στο Ιnstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της:

Η πιο άτυχη όμως στιγμή της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ είναι όταν στον προηγούμενο αγώνα της μετά από αδέξια κίνηση του παρτενέρ της Guillaume Cizeron αποκαλύφθηκε το στήθος της.

Μάλιστα ο σκηνοθέτης φρόντισε να μας δείξει σε πολύ κοντινά ζουμ το όλο ατύχημα αφήνοντας άφωνους όσους το έβλεπαν σε ζωντανή σύνδεση την Δευτέρα 19/02/2018 από την Pyeongchang, ενώ το βίντεο κατέβηκε αμέσως από το Youtube.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν και την έκαναν να κοκκινίσει από ντροπή.

Gabriella Papadakis Gabriella Papadakis



Spread the love