Spread the love


Αποτελεί το πόθο κάθε άνδρα και είναι χυμώδεις, όμορφη και προκλητική με βλέμμα ιδρωμένο που καθηλώνει. Πέρυσι το διάσημο αντρικό περιοδικό «Sports Illustrated Swimsuit» είχε αφιερώσει στην Kate Upton τρία ολόκληρα εξώφυλλα στα οποία πόζαρε με τα πιο σέξι μαγιό της αγοράς και εκτόξευσε το κασέ της στα ύψη.

Μπορεί να έχει κοσμήσει με τις φωτογραφίες της σχεδόν όλα τα διάσημα περιοδικά του πλανήτη, αλλά για το «Sports Illustrated Swimsuit» τρέφει ιδιαίτερη αγάπη αφού είναι ένα από τα περιοδικά που την λάτρεψαν και την βοήθησαν πολύ στην καριέρα της.

Το κορίτσι από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ παντρεύτηκε τον διάσημο παίκτη του μπέιζμπολ Justin Verlander, άφησε για λίγο τη συζυγική ζωή και επέστρεψε στα φώτα της δημοσιότητας.

Η 25χρονη Kate Upton, είναι χυμώδης, όμορφη και προκλητική. Πέρυσι το διάσημο Sports Illustrator της είχε αφιερώσει τρία ολόκληρα εξώφυλλα στα οποία πόζαρε με τα πιο σέξι μαγιό της αγοράς και έτσι εκτόξευσε το κασέ της στα ύψη.

Δείτε την σελίδα της: kateupton.com το Twitter το Facebook και στο Instagram

Το αγαπημένο θηλυκό της Αμερικής, πόζαρε και φέτος στο Sports Illustrated 2018 και οι φωτογραφίες της πραγματικά κόβουν την ανάσα, και αυτός είναι ένας λόγος του μεγάλου φωτογραφικού αφιερώματος:

Δείτε όλα τα προηγούμενα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Kate Upton (ΦΩΤΟ)



Spread the love