Spread the love


Μετά τις Μαρία Κορινθίου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Άννυ Πανταζή… μία ακόμη σέξι παρουσία ξεσηκώνει τους άντρες τηλεθεατές, στο σόου χορού του Ant1, «Dancing With The Stars 6».

H Mαρία Τσίτου μπορεί να μην είναι επώνυμη στον κόσμο της σόουμπιζ, αλλά έχει όλα τα προσόντα να γίνει.

Χορεύτρια με πολλές διακρίσεις και συμμετοχές σε πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, η καλλονή έχει αναλάβει το ρόλο της ντάμας στο πλευρό του δημοσιογράφου Κώστα Τσουρού, εντυπωσιάζοντας.

Η Μαρία είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι κάτοχος του διπλώματος χορού διδασκαλίας I.D.T.A. ( Latin), έχει στο ενεργητικό της επαγγελματικό δίπλωμα διδασκαλίας Μοντέρνου Χορού της I.S.T.D και έχει 21 πτυχία από Grade 2 έως επαγγελματικό επίπεδο σε Latin American, Standard Ballroom, Intermediate στο Disco Freestyle και Modern Theatre της I.S.T.D.

Η Μαρία είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Rising Stars  (2013), προπονήτρια αθλητών χορού σε Latin – Modern. Έχει συμμετάσχει με guest εμφάνιση στο DWTS5 με τους Boys and Noise. Είναι η πρώτη της εμφάνιση ως χορογράφος στο DWTS.

Με εκφραστικά μάτια και κορμί γραμμωμένο και καλοσχηματισμένο, η Μαρία σχολιάζεται τόσο από την κριτική επιτροπή, όσο και από το κοινό στα social media. Χωρίς να είναι πολλά πράγματα γνωστά για εκείνη, ο λογαριασμός της στο Instagram αποτελεί έναν καλό τρόπο να την γνωρίσεις. Για αρχή τουλάχιστον!

 Δείτε την στο Facebook και το Instagram
Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:
Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου
Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου
Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου Μαρία Τσίτου


Spread the love