Spread the love


Στην πρεμιέρα της, η Αγγελική επέλεξε να φορέσει ένα χρυσό body κι έπειτα με ένα super mini φόρεμα

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Με κάθε εμφάνιση της στην πίστα κόβει την ανάσα και επειδή ξέρει ότι διαθέτει “κορμί θανατηφόρο” επιλέγει και ανάλογα outfit που να το αναδεικνύουν.

Πρόσφατα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ξεκίνησε εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Θανάση Βασιλάκο και για μια ακόμα φορά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στην πρεμιέρα της, η Αγγελική επέλεξε να φορέσει ένα χρυσό body κι έπειτα με ένα super mini φόρεμα. Ωστόσο, την επόμενη ακριβώς μέρα άλλαξε ρούχα κι εμφανίστηκε στη σκηνή με μια ολόσωμη φόρμα και ένα maxi εφαρμοστό φόρεμα.

Σήμερα, στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της σχολίασαν το “καυτό” τσιφτετέλι της τραγουδίστριας on stage και ανέφεραν πώς όλη αυτή η… ενδυματολογική αναστάτωση προκλήθηκε λόγω των παραπανίσιων κιλών που έχει πάρει η Αγγελική.

Δείτε την στο Instagram

“Δεν είναι αυτό που ξέραμε. Είχε ένα κορμί skinny…”, σχολίασε η Τζώρτζια Συρίχα, με την Κατερίνα Καινούργιου να επισημαίνει: “Μπορεί να είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα” και την Ανθή Βούλγαρη να προσθέτει: “Ακομπλεξάριστη τη βρίσκω!”.

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην «εκρηκτική» Αγγελική Ηλιάδη (ΦΩΤΟ)

Με τη σειρά του, ο Μαρίνος Βυθούλκας σχολίασε: “Δεν την κολάκευε το χρώμα και το ύφασμα ίσως…”, ενώ η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αποκάλυψε: “Όταν είχε ξεκινήσει είχε αρκετά κιλάκια. Είχε πρόβλημα με τα γόνατά της. Έχει πολύ ωραία πόδια, αλλά δεν ήθελε να τα δείχνει…”.

Δείτε το βίντεο:

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη

 



Spread the love