Spread the love


Η Nereida Gallardo ήταν η πρώην του διάσημου άσου του ποδοσφαίρου και μάγου της μπάλα Κριστιάνο Ρονάλντο, και σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε εξύψωσε τον ανδρισμό του Πορτογάλου μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Στις εικασίες περί… της υποτιθέμενης ομοφυλοφιλίας του Ρονάλντο απάντησε η πρώην του, Nereida Gallardo που αποθέωσε τον ανδρισμό του Πορτογάλου.

Συνέντευξη στην πορτογαλική «Record» παραχώρησε η πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο, Nereida Gallardo που αποκάλυψε ότι δεν είναι εκείνη η μητέρα του Κριστιανίνιο, διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφορούν γύρο από το όνομα της.

Η ίδια τόνισε ότι ποτέ δεν θα γινόταν παρένθετη μητέρα γιατί αυτό είναι κάτι που δεν την εκφράζει, ενώ αποθέωσε τον ανδρισμό του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Μάλιστα, απαντώντας στις εικασίες περί της υποτιθέμενης ομοφυλοφιλίας του Κριστιάνο, ανέφερε: «Gay ο Κριστιάνο; Μαζί μου σας διαβεβαιώ ότι δεν ήταν»..

Δείτε την στο Instagram και το Facebook

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Απολαύστε και ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:



Spread the love