Spread the love


Σεισμό… προκαλεί στο Instagram η καυτή καστανή από την Ρωσία με τις κολασμένες πόζες της

Το όνομά της είναι Viki Odintcova και οι φωτογραφίες της κάνουν… πάταγο στο Intstagram, όπου 4,6 εκατ. άνθρωποι την ακολουθούν, θαυμάζοντας το καλογυμνασμένο κορμί της.

Η Ρωσίδα καλλονή είναι σέξι, το ξέρει και το εκμεταλλεύεται στο έπακρο -άλλωστε, τα θέλγητρά της ήταν ικανά να δελεάσουν ακόμα και τον διάσημο πιλότο και άλλοτε πρωταθλητή της Formula 1, Fernando Alonso.

Δείτε τη στο κανάλι της στο youtube και το προφίλ της στο vk.com

Στην Ελλάδα, ωστόσο, η πανέμορφη 23χρονη έγινε εξόχως γνωστή μόλις πριν από λίγες ημέρες, όταν το Διαδίκτυο «πλημμύρισε» από φωτογραφίες της, που «έκοβαν την ανάσα».

Αιτία, ωστόσο, αυτή τη φορά, δεν ήταν οι… συγκλονιστικές της καμπύλες, αλλά το γεγονός ότι η Viki εμφανιζόταν να αιωρείται από έναν ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, δίχως κανένα προστατευτικό μέτρο και κρατώντας μόνο το χέρι του άνδρα που την φωτογράφιζε.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Κι όμως… Η «σχέση» της Odintcova με τη χώρα μας θα μπορούσε κανείς να πει ότι ξεκίνησε από πέρυσι, όταν εκείνη έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Αθήνα, μην παραλείποντας, φυσικά, να «τροφοδοτεί» τα social media, αλλά και τα περιοδικά μόδας, με φωτογραφίες της από την Σαντορίνη και το Λαγονήσι, μεταξύ άλλων, φορώντας, φυσικά, τα απολύτως απαραίτητα, απολαμβάνοντας τον ελληνικό ήλιο και τις ομορφιές του νησιού, προκαλώντας παράλληλα αναστάτωση και στους Έλληνες που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την καυτή Ρωσίδα.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Viki Odinctova (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Viki Odinctova Viki Odinctova Viki Odinctova Viki Odinctova Viki Odinctova Viki Odinctova Viki Odinctova Viki Odinctova

 



Spread the love