Spread the love


H Paige Spiranac αποτελεί μια από τις διάσημες μορφές του γκολφ παγκοσμίως αν και διανύει μόλις το 24ο έτος της ηλικίας της. 

Εγινε διάσημη από την στιγμή που άρχισε να ανεβάζει στο Instagram posts με διάφορα κόλπα που έκανε σε γήπεδα του γκολφ αλλά και στο σπίτι της.

Εκτοξεύτηκε όταν το 2015 ψηφίστηκε ως η πιο σέξι νέα αθλήτρια των Ηνωμένων Πολιτειών και ο λογαριασμός στο Instagram, με περισσότερους από 1.300.000 followers. Η ίδια πάντως δήλωσε πρόσφατα πως θα προσπαθήσει να κάνει ένα restart στην καριέρα της αν και ο περισσότερος κόσμος αναζητεί τα περίφημα βιντεάκια της, στα οποία παίζει γκολφ, προκαλώντας με το ντύσιμο της….

Η βίβλος των αντρών, το δημοφιλές περιοδικό Sports Illustrated, υποδέχτηκε στις σελίδες του, για το καλοκαιρινό του τεύχος, την Paige Spiranac.

Η 24χρονη παίκτρια γκολφ δέχθηκε να ποζάρει με σέξι τρόπο γιατί θέλει με τη συμμετοχή της να αφυπνίσει το κοινό για το διαδικτυακό bullying.  «Είναι ώρα να αρχίσουμε να υποστηρίζουμε τα θύματα αντί να τους πούμε να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους στα social media ή να αγνοήσουν το μίσος. Ήρθε η ώρα να κάνουμε τη διαφορά, γι ‘αυτό αφιέρωσα ένα σημαντικό μέρος του χρόνου μου για να βοηθήσω τους άλλους» λέει η Πέιτζ.

Η ίδια, μάλιστα, παραδέχεται ότι παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση, είχε αντιμετωπίσει και η ίδια προβλήματα. «Είχα πολλά προβλήματα υγείας μεγαλώνοντας… Είχα άσθμα και λίγα μαλλιά. Ήμουν ένα παράξενο μικρό παιδί. Γι ‘αυτό ξέρω πώς αισθάνεται κάποιος να είναι φοβισμένος και να μην έχει φίλους» συμπληρώνει.
Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram
Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:
Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Spiranac

 



Spread the love