Spread the love


Γιατί “έπεσε” να την φάει το διαδίκτυο;

Μια όμορφη φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει με το μαγιό της και τους υπέροχους κοιλιακούς της να ξεχωρίζουν δημοσίευσε χθες η Νίνα Λοτσάρη. Η ταλαντούχα show woman, πόσταρε μια φωτογραφία με μαγιό και οι διαδικτυακοί της φίλοι ξεκίνησαν τα σχόλια λέγοντάς της ότι από το photoshop στράβωσαν τα… πλακάκια πίσω της.

Η αλήθεια είναι ότι όντως τα πλακάκια πίσω από το κορμί της Νίνας είχαν κάποια παραμόρφωση αλλά επίσης είναι αλήθεια ότι η τραγουδίστρια έχει ένα υπέροχο καλλίγραμμο κορμί το οποίο δεν έχει ανάγκη για photoshop!

Ωστόσο λίγη ώρα μετά, η Νίνα πρόσθεσε στη φωτογραφία την απάντησή της σε όλα τα σχόλια κάνοντας λόγο για τις ραγάδες της αλλά και τους κοιλιακούς της ενώ εξήγησε πως τη φωτογραφία απλά την «ψήλωσε» θέλοντας να κάνει μια μικρή διόρθωση και γι΄αυτό στράβωσαν τα πλακάκια.

Διαβάστε όσα έγραψε:

«Οι όμορφες ραγάδες μου στην κοιλιά (όπως φαίνεται η διχρωμία) από τις εγκυμοσύνες μου και οι κοιλιακοί μου από τις προπονήσεις μιας ζωής δικαιωματικά μου ανήκουν!Τη φωτο την ψήλωσα λίγο όμως και στράβωσε το πλακάκι γaμώτο αφιερωμένο στα βαμπίρ που θέλουν να με κατασπαράξουν αύριο μπρρρρ».

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 



Spread the love