Spread the love


Για ακόμα μια φορά η δική μας Σάσα Μπάστα έφερε τα πάνω-κάτω στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες της με μαγιό για να μας δείξει πόσο ταλέντο έχει, αφού ξέρει να προσέχει τις φωτογραφίες της, και να δείχνει πόσο γυμνασμένη είναι.

Η Σάσα απολαμβάνει την δουλειά της ως τραγουδίστρια, αλλά αυτό το κορίτσι είναι τόσο εντυπωσιακό που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μοντέλο, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Είναι τόσο λαμπερή και γυμνασμένη, που το καλοσχηματισμένο της σώμα μέσα στο μαγιό διαγράφετε θεϊκό στα μάτια μας, και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις πολύ γνώστες διεθνείς μοντέλες.

Φαίνεται η Σάσα Μπάστα πεθύμησε το καλοκαίρι και είπε να ανεβάσει μια φωτογραφία με μαγιό και μας κάνει να καταλάβουμε την δυναμική της αλλά και την γοητεία που ασκεί στον αντρικό πληθυσμό.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει κατεβάσει αρκετές φωτογραφίες της από το πρόσφατο παρελθόν της, και αυτές που βλέπουμε είναι από την νέα Σάσα, που είναι πιο γοητευτική και ανανεωμένη.

Δείτε την Σάσα Μπάστα στο Facebook το και στο Instagram

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Σάσα Μπάστα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love