Spread the love


H Σοφία Φυρού είναι η νεαρή οδηγός που οδηγούσε το μοιραίο Fiat στο τροχαίο με τον Ηλία Βρεττό, και όπως λένε οι πληροφορίες το είχε αγοράσει μόλις την Παρασκευή. Η Σοφία Φυρού και ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός είχαν τροχαίο ατύχημα στις 9.30 το πρωί στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του ξενοδοχείου Λόντον.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η Σοφία Φυρού είναι η σύντροφος του τραγουδιστή, τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο.

Μόλις χθες παρέλαβε το νέο της αυτοκίνητο, τον έλεγχο του οποίου έχασε σήμερα το πρωί επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε ένα δένδρο και να τραυματιστεί η ίδια και ο τραγουδιστής

Η Σοφία πήγε σήμερα το πρωί να παραλάβει τον Ηλία από το αεροδρόμιο, όπου επέστρεψε από live που είχε το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη.

Κατά τη διαδρομή και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προπορευόμενο όχημα που βρισκόταν μπροστά από το Fiat, ανέκοψε απότομα ταχύτητα, με αποτέλεσμα η οδηγός του Fiat να πανικοβληθεί και να χάσει τον έλεγχο του οχήματος το οποίο μετά από τρελή πορεία, κατέληξε σε δέντρα διαλυμένο ολοσχερώς.

Η οδηγός παραμένει σοκαρισμένη από τη σφοδρότητα του ατυχήματος, ενώ έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ ο Ηλίας Βρεττός έχει τραύματα στη λεκάνη και τα πόδια, αλλά και το χέρι του. Σίγουρα, τις επόμενες ώρες θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο για να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από το σοβαρό τροχαίο.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Δείτε φωτογραφίες της Σοφία Φυρού από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Θα λατρέψεις την Σοφία Φυρού όπως ο Ηλίας Βρεττός (ΦΩΤΟ)



Spread the love