Spread the love


Σπανίως οι άνθρωποι που λένε τον καιρό συγκεντρώνουν πάνω τους, τόσο μεγάλη προσοχή. Η Sol Perez όμως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αποτελώντας την Πετρούλα Κωστίδου της Αργεντινής, σε μία σαφώς πιο βελτιωμένη έκδοση…

Πρόσφατα ασφάλισε τα οπίσθια της για 2 εκατομμύρια πέσος. Η Solci Perez είναι ένα πανέμορφο μοντέλο που λέει τον καιρό στο αθλητικό κανάλι της τηλεόρασης «TyCSports» και μοιράζει «εγκεφαλικά» με τις καυτές εμφανίσεις, και με τις πόζες της στο Instagram.

Έχει χιλιάδες οπαδούς, και θαυμαστές που αυξάνονται κάθε ημέρα.

Μάλιστα σε πρόσφατη δημοσκόπηση για γνωστό περιοδικό της Αργεντινής, βρέθηκε μέσα στα 5 πιο δημοφιλή ονόματα της χώρας.

Εκπροσωπεί, κερδίζοντας τεράστια ποσά, εταιρείες αθλητικών ειδών, ενώ ανανέωσε το συμβόλαιο της με το κανάλι, κερδίζοντας αύξηση 1000%.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια λοιπόν δεν έχει γίνει γνωστή για τις μετεωρολογικές της προβλέψεις, αλλά για τις καμπύλες της, που φροντίζει να τις παρουσιάζει με άνεση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με τα likes που μαζεύει και με τους 2,5 εκατομμύρια followers που διαθέτει είναι λογικό λοιπόν να δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που κεντρίζει το βλέμμα των ανδρών. Τα οπίσθιά της δηλαδή…

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

 



Spread the love