Spread the love


Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι σε λιγότερο από μία εβδομάδα και η Victoria’s Secret επιστράτευσε τους διάσημους «αγγέλους» της για να προωθήσει τα «γιορτινά» σέξι εσώρουχα της.

Οι καλλονές, Romee Strijd, Taylor Hill, Jasmine Tookes, Elsa Hosk, Stella Maxwell, Martha Hunt, Josephine Skriver και Lily Aldridge πόζαραν σαν… ιέρειες του Θεού έρωτα και πρότειναν με τα κορμιά τους τα πιο αισθησιακά εσώρουχα για την ημέρα των ερωτευμένων.

Οι καλλονές της Victoria’s Secret, της εταιρίας που έκανε τα εσώρουχα λατρεία, ποζάρουν στο φακό για τις ανάγκες της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, φορώντας ό,τι πιο αισθησιακό υπάρχει.

Με σύνθημα «είσαι δικός μου», τα αποκαλυπτικά αγγελάκια βάζουν φωτιά στις αντρικές φαντασιώσεις και προτείνουν τα ιδανικά εσώρουχα για την 14η Φεβρουαρίου.

Με λάγνο βλέμμα και θεϊκά κορμιά, επιστρατεύουν την πιο ναζιάρικη διάθεσή τους και το αποτέλεσμα είναι πιο εκρηκτικό από κάθε άλλη φορά.

Ίσως φαντάζει δύσκολο για έναν άνδρα να διαλέξει το κατάλληλο και πιο ωραίο εσώρουχο για την αγαπημένη του. Για τον λόγο αυτό τα μοντέλα προτείνουν με την κορμοστασιά τους ιδιαίτερα κομμάτια προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να διαλέξουν αυτά που θα ξετρελάνουν τις γυναίκες τους αλλά και τους ίδιους.

Τα στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν φρενίτιδα στους άντρες, που δεν μπορούν να μην γοητευτούν από τα εν λόγω ενσταντανέ.

«Αγγελάκια» της Victoria Secret

«Αγγελάκια» της Victoria Secret «Αγγελάκια» της Victoria Secret

«Αγγελάκια» της Victoria Secret

«Αγγελάκια» της Victoria Secret

«Αγγελάκια» της Victoria Secret

«Αγγελάκια» της Victoria Secret «Αγγελάκια» της Victoria Secret «Αγγελάκια» της Victoria Secret

«Αγγελάκια» της Victoria Secret

«Αγγελάκια» της Victoria Secret



Spread the love