Spread the love


Τα έσπασε στην Θεσσαλονίκη!

Τσικνοπέμπτη, χθες, και η εγχώρια showbiz “τσίκνισε” για τα καλά! Η Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει μετακομίσει προσωρινά στην Θεσσαλονίκη, πέρασε υπέροχες στιγμές με τον θίασο του Mamma Mia.

Το θρυλικό μιούζικαλ ανέβηκε στην συμπρωτεύουσα, για λίγες μόνο παραστάσεις και ήδη κάνει πάταγο. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης και μετά το τέλος της παράστασης, η Δέσποινα και οι συνάδελφοί της βρέθηκαν στο αγαπημένο τους στέκι στην Θεσσαλονίκη και το “έκαψαν”.

Η Δέσποινα Βανδή, μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου, την Μπέττυ Μαγγίρα, την Μαριέλλα Σαββίδου και τον υπόλοιπο θίασο του Mamma Mia διασκέδασαν και έφαγαν με την ψυχή τους. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την μοναδική βραδιά που πέρασε, στα οποία φυσικά ακούγονταν οι τεράστιες επιτυχίες της.

“Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή! Από τις ωραιότερες βραδιές που έχουμε περάσει όλοι του Mamma Mia Greece!”, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στα social media, από την χθεσινή βραδιά.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:



Spread the love