Spread the love


H Cara Douglas είναι μητέρα δύο παιδιών παράτησε την ακριβοπληρωμένη δουλειά της στην τράπεζα για να δοκιμάζει επαγγελματικά ερωτικά βοηθήματα. Η 37χρονη άφησε την δουλειά της άρχισε να γράφει κριτικές για δονητές, λιπαντικά και άλλα σεξουαλικά βοηθήματα.

Η 37χρονη Cara Douglas από το Λινκολνσάιρ της Αγγλίας υποστηρίζει ότι βαρέθηκε την δουλειά της κι έτσι άρχισε να γράφει κριτικές για δονητές, λιπαντικά και άλλα σεξουαλικά βοηθήματα και να βγάζει τα προς το ζην.

Η ίδια αναφέρει ότι με τη νέα της δουλειά κερδίζει 33.000 ευρώ τον χρόνο και δοκιμάζει κάποια από τα ερωτικά βοηθήματα με τον αρραβωνιαστικό της.

Μάλιστα ισχυρίζεται ότι έχει 20 οργασμούς την εβδομάδα χάρη στα 3.000 ερωτικά βοηθήματα που έχει στο σπίτι της προς δοκιμή.

Η 37χρονη μητέρα λέει ότι προτιμάει τη νέα τη δουλειά παρά το γεγονός ότι κερδίζει λιγότερα χρήματα σε σχέση με την προηγούμενη.

«Βαρέθηκα τη δουλειά στην τράπεζα, τώρα πληρώνομαι για κάτι που με παθιάζει», ανέφερε η Cara σύμφωνα με την Daily Mail.

«Πάντα μου άρεσαν τα ερωτικά βοηθήματα και είμαι πολύ τυχερή που μπόρεσα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα. Έχω 20 οργασμούς την εβδομάδα δοκιμάζοντας τα καινούργια βοηθήματα που έχω. Πολλές φορές τα δοκιμάζω μαζί με τον αρραβωνιαστικό μου, αλλά πάντα προσπαθώ να διατηρώ τον επαγγελματισμό μου», πρόσθεσε.

«Γενικά, θα έλεγα ότι η δουλειά μου βελτιώνει την σεξουαλική μου ζωή. Άλλωστε, πολλές από τις μητέρες στο σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά μου έχουν ερωτικά βοηθήματα, τα οποία έγιναν πολύ δημοφιλή μετά την κυκλοφορία της ταινίας “Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι”», δήλωσε η ίδια ενώ όπως υποστηρίζει δεν δίστασε να αγοράσει ένα δονητή ακόμα και για την πεθερά της η οποία της ήταν ευγνώμων.

Η Cara ξεκίνησε να κάνει κριτικές για ερωτικά βοηθήματα για ένα διαδικτυακό κατάστημα πριν κάνει το πρώτο της παιδί και αργότερα δημιούργησε το δικό της μπλογκ. Τώρα κάνει κριτικές για διαδικτυακό κατάστημα και παίρνει ποσοστά από τις πωλήσεις των προϊόντων.

Όσον αφορά τον σύντροφό της υποστηρίζει ότι είναι τυχερή που έχει έναν αρραβωνιαστικό που μοιράζονται το κοινό τους ενδιαφέρον για τα ερωτικά βοηθήματα.

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Cara Douglas Cara Douglas Cara Douglas Cara Douglas Cara Douglas Cara Douglas Cara Douglas Cara Douglas Cara Douglas Cara Douglas Cara Douglas



Spread the love