Spread the love


H Χριστίνα Γρυπαίου είναι μια πολύ γλυκιά Αιγόκερως που αναστατώνει τους φίλους της μέσα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram. Από μικρή αγαπάει τον χορό και θέλει να γίνει μια καταξιωμένη δασκάλα.

Σε επικοινωνία του Lifeviews.gr μαζί της μας επισήμανε ότι:

«Είμαι 19 ετών και από την ηλικία των 7 ετών άρχισα να ζητάω στους γονείς μου να με γράψουν στον χορό, γιατί ήταν κάτι το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ. Μάλιστα, έλεγα ότι ήθελα να γίνω μπαλαρίνα, κι έτσι από τα 7 μου χρόνια ασχολήθηκα με τον χορό.

Άρχισαν να παρατηρούν σε μένα ότι έχω ταλέντο και με τα χρόνια γινόμουν ακόμα καλύτερη, μέσα από πολύ αγάπη και πάθος».

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο ο χορός, και σε κάποια περίοδο πίστεψα ότι δεν μπορούσα άλλο να συνεχίσω λόγω διαβασμάτων, μα επέλεξα αυτό που αγαπούσα περισσότερο.

Παράλληλα ασχολούμουν και με την μουσική, καθώς έκανα μαθήματα φωνητικής αλλά τον τελευταίο καιρό άρχισε να μου τραβάει το ενδιαφέρον η φωτογράφιση και το πώς να διατηρώ ένα όμορφο προφίλ για όλους τους φίλους που με ακολουθούν…»

Το Instagramm είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, καθώς μου αρέσει να ανεβάζω φωτογραφίες και να προσελκύω αρκετά άτομα και ως χορεύτρια αλλά και ως κοπέλα, αφού μου αρέσει να προβάλλω και τα δύο».

Τελειώνοντας, αναφέρθηκε στα όνειρά της: «Στόχος μου είναι να φτάσω ψηλά στον χορό και εκτός από δασκάλα χορού να γίνω μια πολύ καλή μουσικός και εύχομαι μια μέρα να αρχίσω να τραγουδάω μπροστά σε κόσμο, και να το έχω ως δεύτερο επάγγελμα»..

Δείτε τη στο Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:



Spread the love