Spread the love


H Erin Budina είναι ένα πληθωρικό μοντέλο από την Μεγάλη Βρετανία που μοιάζει καταπληκτικά στην Κιμ Καρντάσιαν και σύμφωνα με τις πληροφορίες βγάζει σχεδόν 1.000 ευρώ τη μέρα από τις αναρτήσεις που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, και όχι άδικα.

Ο λόγος για την 24χρονη Erin Budina από το Λονδίνο που έχει τρελάνει πολύ κόσμο για την τεράστια ομοιότητα που έχει με την Κιμ Καρντάσιαν, και η αλήθεια είναι ότι προβάλει την εικόνα της στο instagram, και αρκετοί την μπερδεύουν.

Η Έριν Μπουντίνα κατάλαβε την ομοιότητά της με την Κιμ Καρντάσιαν και από τότε έβαλε ψηλά τον πήχη έχοντας πλέον μεγάλες βλέψεις για το υπόλοιπο της ζωή της. Έτσι, έφυγε από το πατρικό της σπίτι όταν είπε στους δικούς της: «Πηγαίνω στο Λονδίνο για να γίνω εκατομμυριούχος».

Δύο χρόνια μετά δεν τα πηγαίνει άσχημα, αφού πλέον η 24χρονη κατοικεί μόνιμα στο Λονδίνο. Φανταστείτε όταν έφτασε πρώτη φορά στην πόλη είχε μόλις 100 ευρώ στην τσέπη της και ζούσε μέσα στο αυτοκίνητό της.

Τώρα έχει καταφέρει να μαζέψει με μόνο 523 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να τραβήξει επάνω της 318 χιλιάδες followers επειδή πιστεύουν πως είναι ο τέλειος κλώνος της Κιμ Καρντάσιαν και έτσι έχει προσελκύσει διάφορες εταιρείες που την πληρώνουν για να διαφημίζει τα προϊόντα τους.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, όταν ανεβάζει πόζες της τότε γίνεται χαμός μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ έχει βρεθεί αρκετές φορές σε τηλεοπτικές σειρές της τηλεόρασης.

Δείτε τη στο Instagram

Κάπου εδώ σταματάμε να περιγράφουμε και παραθέτουμε ορισμένες από τις ομορφότερες φωτογραφίες της:



Spread the love