Spread the love


Η τραγουδίστρια από την Αλβανία Tringa Kay τραγουδάει στην γλώσσα της το πολύ γνωστό τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Λιώμα σε γκρεμό». Μάλιστα έχει δημιουργηθεί και ένα πολύ εντυπωσιακό βίντεο κλιπ για να επικοινωνηθεί καλύτερα το σουξέ του Παντελίδη, με την «καυτή» της παρουσία να τα δίνει όλα.

Ο Νάσος Γουμενίδης έφερε το θέμα στην δημοσιότητα, και αναφέρει στο gossip-tv.gr:

«Ότι υπάρχει αλητεία και σκοτεινή “πιάτσα” στον χώρο της νύχτας είναι δεδομένο. Και μπορεί κάποιοι να θεωρούν, πως το 2018 η νύχτα είναι “κολέγιο”, όμως στην ουσία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Και εδράζω το ενδιαφέρον μου σε αυτή την πιάτσα καθώς από εκεί ξεκίνησε η αλητεία που μοιράζομαι σήμερα μαζί σας.

Το παιχνίδι γύρω από τον Παντελή Παντελίδη είναι χοντρό. Ο Παντελής ακόμη και νεκρός πουλάει. Και πουλάει πολύ. Ότι και να αφορά σε αυτόν, στην οικογένειά του, στους πρώην συνεργάτες του, στις γυναίκες της ζωής του, στην μουσική κληρονομιά του.

Αλβανοί παραγωγοί έκλεψαν το τραγούδι του Παντελή «Λιώμα σε γκρεμό» και προέβησαν σε πρωτοφανή αλητεία.

Αν ακούσετε παρακάτω το τραγούδι θα καταλάβετε πώς μιλάμε για καραμπινάτη κλοπή. Μια κλοπή για την οποία η μητέρα του Παντελή ενημερώθηκε μόλις χθες και εξ όσων μαθαίνω δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα να πέσει κάτω. Ήδη έχει ζητήσει από τον δικηγόρο της να προχωρήσει παρακάτω…»

Ακούστε το τραγούδι:



Spread the love