Spread the love


Η Kim Kardashian ποζάρει με χάρη αφήνοντας τα μάτια μας να χαϊδέψουν τις καμπύλες της στο εξώφυλλο του περιοδικού «ELLE», στο τεύχος που κυκλοφορεί για τον Απρίλιο 2018, καθώς συζητάει για την προσωπική της ζωή με τον σύζυγό της, την παρένθετη μητέρα, και γιατί ο άντρας της Kanye West χρειάζεται «ιδιαίτερη προσοχή».

«Μου έμαθε να έχω το θάρρος της γνώμης μου, και γι αυτό είμαι ήρεμη και ψύχραιμη», λέει για τον σύζυγό της.

«Το σπίτι μου και η καρδιά μου είναι πλέον μέσα στην αγάπη, με τον καλύτερο τρόπο», εξομολογήθηκε, λέγοντας πως θα ήθελε σίγουρα ακόμα ένα μωρό.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο «ELLE» υποστήριξε ότι: «Η ζωή μου είναι χαοτική, οπότε το σπίτι μου είναι υπερβολικό. Όλα πρέπει να είναι καθαρά. Δεν υπάρχει ακαταστασία». Εκτός όμως από την οικογένειά της ζει και μια άλλη ζωή την ψηφιακή: «Δεν μπορώ να έχω ένα κανονικό τηλέφωνο. Στο τέλος της ημέρας, διαγράφω όλα όσα δεν είναι σημαντικά. Αν χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες, τότε τις κρατώ. Εάν όχι, τότε πρέπει να διαγραφεί»..

«Αν τα πράγματα δεν είναι οργανωμένα, τα χάνω. Τα ρούχα των παιδιών μου έχουν το όνομα τους σιδερωμένο σε μικρές ετικέτες. Ξέρω πού είναι όλα, και εγώ. Δεν χάνω τα πράγματά μου», ισχυρίζεται.

Παρά τον ισχυρισμό της ότι «δεν μου αρέσουν τα φανταχτερά πράγματα», εντούτοις στην ζωή της Κιμ έχει μπει ένα από τα μεγαλύτερα διαμάντια, ιδιωτικά αεροπλάνα και οι ανθοδέσμες τριαντάφυλλα μεγαλύτερες από το μπόι της. Αλλά αυτή εντέλει είναι η λαμπερή Kim Kardashian.



Spread the love