Spread the love


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες που μπήκε για τα καλά στις ζωές μας, στις αρχές της σεζόν μέσα από το τηλεπαιχνίδι μόδας «My Style Rocks», αλλά πρόσφατα πόζαρε μαζί με τον Ευθύμη Ζησάκη, με θέμα τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Έκτοτε έχει απασχολήσει σημαντικά τα μέσα ενημέρωσης. Στην τελευταία της φωτογράφηση για το «Down Town» μάλιστα μίλησε επί παντός επιστητού. Για το περιοδικό μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί με τον Ευθύμη Ζησάκη, με θέμα τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκαν και για τις σεξουαλικές τους ζωές. Ωστόσο μία ερώτηση έκλεψε τις εντυπώσεις. Η Αλεξάνδρα, η οποία θα παντρευτεί τον σύντροφο της το ερχόμενο καλοκαίρι, ρωτήθηκε εάν θα έβγαινε ραντεβού με τον Ευθύμη σε περίπτωση που ήταν ελεύθερη.

«Ναι είναι ένα αγόρι που θα ήθελα να γνωρίσω καλύτερα, ο Ευθύμης Ζησάκης. Νομίζω μάλιστα ότι θα μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες. Δεν θα βαριόμουν καθόλου μαζί του γιατί είναι ένας ενδιαφέρων άνθρωπος, όμορφος και με ταλέντο», εξομολογήθηκε στο περιοδικό.

Δείτε τη στο Instagram

Δείτε την κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram:

Απολαύστε και ορισμένες από τις τελευταίες της αναρτήσεις:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου



Spread the love