Spread the love


Με  καταγωγή από το νησί της Αφροδίτης, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την εκπομπή του Alpha «Ξαναδέστε τους»

Η αγάπη της, όμως, για την πατρίδα της, την έκαναν να επιστρέψει στην Κύπρο και να εξελιχθεί γρήγορα καθώς παρουσιάζει δική της εκπομπή και πρωταγωνιστεί σε εξώφυλλα περιοδικών.

 Η Τζώρτζια Παναγή, η μελαχρινή παρουσιάστρια με τα εκφραστικά μάτια, έχει όλο το πακέτο για να κερδίσει τις αντρικές καρδιές.

Εκρηκτική, επιτυχημένη, με θεϊκό κορμί και λάγνο βλέμμα, δεν αφήνει ασυγκίνητα τα αρσενικά που τρέχουν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να της χαρίσουν likes και κολακευτικά σχόλια.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram
Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

GIVEAWAY για τα κορίτσια μου!!!! Φώτοθεραπεία αξίας 60 ευρώ για μία τυχερή φίλη ? Φωτοθεραπεια προσώπου IPL AC!!! Καθαρισμός χωρίς πατήματα για ένα δέρμα χωρίς ακμή, μακριά απο την λιπαρότητα και τα μαύρα στίγματα. Γνωστή θεραπεία και για τις αντιγηραντικες ικανότητες για δέρματα ταλαιπωρημενα, αφυδατωμενα και δέρματα με ξηρότητα!! 3 βήματα για να κερδίσεις το υπέροχο δώρο : 1. Ακολουθείστε το account @iatrikokentro.a.l.m 2. Κάντε like τη φωτογραφία 3.mention δύο φίλες σας στα σχόλια Καλή επιτυχία κορίτσια!!!!! ? P. S η τυχερή φίλη θα ανακοινωθεί την επόμενη Πέμπτη στις 22 του μήνα!!!!!!

A post shared by Giorgia Panagi_official (@giorgia_panagi_official) on

 



Spread the love