Spread the love


Η Jeana Turner υπήρξε διαγωνιζόμενη στο «Next Top Model» της Αμερικής, και έγινε διάσημη γιατί είναι το μοναδικό μοντέλο στον κόσμο όπου κάνει καριέρα ενώ είναι φαλακρή. Μάλιστα σε ένα από τα επεισόδια του παιχνιδιού δάκρυσε κατά τη διάρκεια μιας σκηνής makeover όπου έπρεπε να αφαιρέσει την περούκα από το κεφάλι της.

Το 25χρονο μοντέλο από τη Minneapolis της Μινεσότα είχε δηλώσει ότι ήθελε να «δείξει στους ανθρώπους ότι νιώθει όμορφα, και δεν πειράζει που δεν έχει μαλλιά γιατί αν και είναι φαλακρή εντούτοις είναι όμορφη».

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πάσχει από αλωπεκίαση που είναι μια αυτοάνοση ασθένεια, όπου το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα θυλάκια της τρίχας, προκαλώντας τριχόπτωση στο τριχωτό της κεφαλής, στο πρόσωπο και σε άλλες περιοχές του σώματος.

Από τότε όμως μέχρι σήμερα έχει κάνει πολλά βήματα στην καριέρα της με πολλές φωτογραφίσεις γιατί πράγματι είναι εντυπωσιακά όμορφη, και μοιάζει σαν κούκλα σε βιτρίνα καταστήματος. Στα θετικά μπορεί να της χρεώσουμε ότι μπορεί να φοράει όποια περούκα θέλει για τις ανάγκες της δουλειάς της χωρίς να το πολύ σκέφτεται.

«Νιώθω ότι ολόκληρος ο κόσμος μπορεί να με δει τώρα όπως είμαι, όπως μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη».

Δείτε τη στο Twitter στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love