Spread the love


Η Μαρίνα Μπουραζάνη μας εντυπωσιάζει με τις υπέροχες φωτογραφίες της στα social media, και μας καθηλώνει με το βλέμμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Είναι κορίτσι με στόχους και όνειρα που τα βλέπει να υλοποιούνται και γι αυτό είναι ευτυχισμένη.

Η Μαρίνα Μπουραζάνη είναι 22 χρόνων γεννήθηκε και ζει στην Λάρισα, και όπως λένε είναι η πιο όμορφη αισθητικός του κάμπου, και δεν έχουν άδικο. Το όνειρο της όπως έχει πει είναι να γίνει μια από τις καλύτερες αισθητικούς.

Πέρα από την αισθητική όμως λατρεύει την μόδα για αυτό τον τελευταίο χρόνο όπως γράφει στο λογαριασμό της στο Instagram είναι «brand ambassador».

Ασχολείται με την προώθηση ρούχων και αξεσουάρ άλλωστε αυτό το καταλαβαίνει και κάποιος που την ακολουθεί στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διότι πλέον, περισσότερο χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της για τις εταιρείες παρά για την καθημερινή και προσωπική της ζωή

Της αρέσει πολύ αυτό που κάνει και όπως μας εξομολογήθηκε θέλει κάποια στιγμή να κάνει το δικό της showroom.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Instagram τα πάει πάρα πολύ καλά, σχεδόν ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα, αφού έχει κατορθώσει με μόνο 110 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να τραβήξει περισσότερους από 60.000 χιλιάδες followers, που την ακολουθούν πιστά.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη Μαρίνα Μπουραζάνη



Spread the love