Spread the love


Δύο είδωλα της εποχής τους, από το χώρο της μόδας και της μουσικής ποζάρουν μαζί και μάλιστα σε μια φωτογραφία που θα συζητηθεί πολύ για το εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού GQ.

Η Naomi Campbell και ο Skepta πόζαραν μαζί για πρώτη φορά μετά τη γνωριμία τους το Νοέμβριο του 2016, από τον Βρετανό αρχισυντάκτη της Vogue, Έντουαρντ Ένινφουλ.
Οι δυο τους συνεργάστηκαν στη συνέχεια, σε επαγγελματικό επίπεδο για την γραμμή εσωρούχων του Βρετανού ράπερ.

Στο άρθρο του περιοδικού GQ εκτός από τις πολύ ιδιαίτερες φωτογραφίες, οι δυο τους μιλούν για τα πάντα από τον Ντόναλντ Τραμπ μέχρι τον Χάρβεϊ Γουάινστιν και το κίνημα #MeToo.

Το εξώφυλλο έχει ήδη προκαλέσει πολλά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τη στιγμή που η Ναόμι ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που τους δείχνει να ετοιμάζονται να φιληθούν.

Αν και τα πρόσωπά τους δεν εμφανίζονται στη φωτογραφία, οι ακόλουθοί της αναγνώρισαν αμέσως τόσο την Campbell όσο και τον Skepta, κυρίως από τα τατουάζ του καλλιτέχνη.

Η Ναόμι δημοσίευσε επίσης μία άλλη φωτογραφία της topless φορώντας μόνο ένα μποξεράκι, ωστόσο, το 47χρονο μοντέλο τη διέγραψε σχεδόν αμέσως.

Δείτε τη στο το Facebook και Twitter στο Instagram

 «Σας παρακαλώ, μακάρι να είναι αλήθεια και όχι μόνο μια φωτογραφία. Είστε τόσο όμορφοι μαζί» έγραψε κάποιος. «Αυτό πρέπει να είναι το εξώφυλλο της χρονιάς» πρόσθεσε ένας άλλος.

Κι ενώ οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαίωσε αν είναι μαζί, η οικεία στάση των σωμάτων τους προσθέτει κι άλλα καύσιμα στη φωτιά, με τους οπαδούς τους να λένε πως είναι σίγουρα ζευγάρι.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Naomi Campbell  (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

 

 



Spread the love