Spread the love


Η πρώην σύντροφός του Δώρου Παναγίδη, που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Power Of Love στον ΣΚΑΙ, είναι από τις πιο σέξι γυναίκες της Κύπρου  όπου σε κάθε εμφάνιση της δεν αφήνει κανένα αδιάφορο

Το όνομα του συζητήθηκε πολύ καθώς ο Δώρος Παναγίδης του Power of Love εκτός από πολύ γοητευτικός άντρας είναι και ο παίκτης που προκάλεσε τον εκνευρισμό των συμπαικτών του καθώς απέκρυψε πως είναι μπαμπάς ενός μικρού κοριτσιού.

Η πρώην σύντροφος του, Νάταλι Κάτερ με την οποία ο Δώρος έχει αποκτήσει το κοριτσάκι του, μας έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν σε σχέση με τον Κώστα Σόμμερ.

Η Νάταλι Κάτερ Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία  ως χορεύτρια, κι ως σήμερα έχει στην κατοχή της το δίπλωμα DFD ( disco freestyle dance) αλλά και ως Latin performer και  Zumba instructor, διδάσκει σε πολλά γυμναστήρια και σχολές χορού της Ελλάδας, ενώ έχει και την δική της σχολή, όπως λέει στο βιογραφικό της στο Instagram.

Ενώ από την Πέμπτη έκανε και το ντεμπούτο της στην τηλεόραση μέσα από το κυπριακό κανάλι Plus Tv, παρουσιάζοντας εκπομπή με τίτλο “Glamour”.

H 30χρονη Κύπρια είναι όμορφη, με απίστευτες αναλογίες που κόβουν την ανάσα και διαθέτει έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς στο Instagram, λογαριασμός που μετράει πάνω από 26.000 followers.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

https://www.instagram.com/p/BUEcnK4FHsR/?taken-by=kadernat

no rain.. no flowers ? And no hashtags..

A post shared by Natalie Kader ⚡️ (@kadernat) on

 

 

https://www.instagram.com/p/BcNvKDyFIFM/?taken-by=kadernat



Spread the love