Spread the love


H Ναταλία Δραγούμη κερδίζει τα βλέμματα σε κάθε της δημόσια εμφάνιση και όχι μόνο, καθώς η ίδια φροντίζει τον εαυτό της. 

Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της γενιάς της.  Η Ναταλία Δραγούμη κερδίζει πάνω της τα βλέμματα σε κάθε της δημόσια εμφάνιση και είναι κάτι που δεν έχει αφήσει στη μοίρα του.

Το κορμί της θυμίζει εκείνο αθλήτριας. Καλοσχηματισμένο, με κοιλιακούς, πόδια άξια θαυμασμού, μπούστο πληθωρικό και εντυπωσιακό, το σώμα της Ναταλίας Δραγούμη, όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένει all time classic, sexy και δεν περνά απαρατήρητο.

«Με την άσκηση έχω σχέση ζωής. Ως παιδί έκανα πρωταθλητισμό στην ενόργανη και ως έφηβη πρωταθλητισμό στο βόλεϊ. Τώρα, ακόμη και μόνο ένα μήνα να κάνω γυμναστική, οι μύες μου ανταποκρίνονται» έχει υποστηρίξει για το «κόλλημα» που έχει με τη γυμναστική.

 Η ηθοποιός, που έχει ξεχωρίσει με τις θεατρικές και τηλεοπτικές της συμμετοχές, πάντα φιγουράρει στις λίστες με τις πιο hot γυναίκες της εγχώριας σόουμπιζ καθώς και με εκείνες που διαθέτουν κορμί-λαμπάδα.
Δείτε την Ναταλία Δραγούμη στο Facebook και το Instagram
Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:


Spread the love