Spread the love


Σάλος έχει δημιουργηθεί από τις φήμες που κατακλύζουν το διαδίκτυο ότι μία από τις παίκτριες του «power of love» που προβάλλεται από το ΣΚΑΙ είχε συμμετάσχει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου. «Δεν είμαι εγώ στο πορνό που κάνει το γύρο του διαδικτύου».

Η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα για την οποία γίνεται ο λόγος τονίζει στην εφημερίδα #Espresso ότι: «Δεν είμαι εγώ στο πορνό που κάνει το γύρο του διαδικτύου».

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις της στην εφημερίδα είναι έξαλλη και έχει ήδη κινηθεί νομικά καθώς όπως λέει πρόκειται για σκευωρία σε βάρος της και μάλιστα υποψιάζεται ότι πίσω από όλο αυτό κρύβονται συμπαίκτες της!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πέρα του σκανδάλου είναι ένα ερασιτεχνικό βίντεο που πωλήθηκε στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina και κυκλοφορεί online με τίτλο: «Η ερωτική ζωή της Φαίης και του Αχιλλέα – Άρτεμις η αδίστακτη γειτόνισσα».

Στη ταινία το πρόσωπο της πρωταγωνίστριας, αλλά και του συντρόφου της είναι καλυμμένα με μάσκες για να μη φαίνονται όλα τα χαρακτηριστικά τους.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα είναι από τη Βουλγαρία όμως μένει στην Ελλάδα. Είναι ζωγράφος στο επάγγελμα.

Στο παιχνίδι ψάχνει κάτι που μπορεί να την ψάχνει. Δεν ξέρει αν έχει ζήσει έναν έρωτα μεγάλο. «Πολλές φορές όταν ήμαστε ερωτευμένοι, νομίζουμε ότι είναι ο έρωτας της ζωής μας.. στο τέλος το καταλαβαίνουμε».

Δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι, τυχαία όπως είπε. Είχαν πάει για να δηλώσει συμμετοχή ένας φίλος της και της ήρθε ένα κλικ και είπε να δηλώσει και εκείνη.

Η ίδια ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει τη φιλία της με τη Τζούλια Αλεξανδράτου, κάτι που διέρρευσε στο Twitter.

Η ίδια η Τζούλια Αλεξανδράτου ανέβασε τον Ιανουάριο φωτογραφία με την Γκαμπριέλα που έφερε τη λεζάντα: “Μαζί με τους όμορφους φίλους μου”.

Δείτε τη φωτογραφία της Γκαμπριέλας με την Τζούλια Αλεξανδράτου:

Τέλος, θα πρεπει να σημειώσουμε ότι η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, η οποία μπήκε στο reality του Σκάι για να βρει τον άντρα τον σωστό, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει σταθεί και πολύ τυχερή στα προσωπικά της.

Αυτός είναι και ο λόγος που την οδήγησε -λίγους μήνες πριν- στο πλατό της Αννίτας Πάνια, για να μοιραστεί την τραυματική εμπειρία που έζησε στα χέρια πρώην συντρόφου της, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε, είχε πάθει εμμονή μαζί της.

Δείτε ακόμα:

Παίκτρια του «Power of Love» σε ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη (pics)



Spread the love