Spread the love


Η Gisele είναι η Βραζιλιάνα θεά της μόδας, κι ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα μοντέλα του κόσμου εδώ και δεκαετίες αφού κανένας δε μπορεί να αμφισβητήσει τόσο την φυσική της ομορφιά, όσο και τη γοητεία της. Οι φωτογραφήσεις της στα περιοδικά μόδας αμέτρητες, αλλά έχει αποσυρθεί εδώ και λίγο καιρό, και αφήνει άδεια την θέση της για την Paula La Croix.

Πριν από λίγο καιρό όμως, μια ανακάλυψη ήρθε στο φως της διασημότητας, η οποία μάλλον θα χαροποιήσει ιδιαίτερα το αντρικό κοινό, μιας και όπως όλα δείχνουν βρέθηκε η σωσίας της, η οποία είναι μόλις 16 ετών, και ήδη έχει ξεκινήσει δειλά – δειλά τα πρώτα βήματα στο χώρο της μόδας.

Ο λόγος για την Paula La Croix, που έχει καταγωγή από τη Βραζιλία και την Ιταλία, και επίσης είναι το μοντέλο που κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα και δεν τα έχει πάει καθόλου άσχημα, αφού όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί της λόγω της φυσικής της ομορφιάς, αλλά και της ομοιότητας με την Gisele.

Ελπίζουμε να καταφέρει να κάτσει στον θρόνο της Gisele, και να απολαύσει την δόξα της και την πορεία της στο χώρο της μόδας, αφού από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την βλέπουμε από τώρα να διαπρέπει.

Δείτε τη στο youtube το Facebook και στο Instagram

Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix Paula La Croix



Spread the love