Spread the love


«Κέντρο διερχομένων» τιτλοφορείται το βίντεο κλιπ του Κωνσταντίνου Κουφού που ήδη το ακούμε δυνατά, αλλά εκτός από την δυναμική του τραγουδιού θα πρέπει να σταθούμε και ότι συμμετέχει η Πωλίνα Τριγωνίδου που αλήθεια είναι ότι δίνει άλλο αέρα στο τραγούδι με την εκρηκτική της παρουσία.

Όταν μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Κουφό, μιλάμε για τον τραγουδιστή με τις περισσότερες προβολές στο ελληνικό YouTube.

«Η πιο ωραία στην Ελλάδα» έχει περισσότερα από 44.000.000 views και αποτελεί το νούμερο 1 κομμάτι στο ελληνικό YouTube.

Το δεύτερο clip του, «Μετρώ Αντίστροφα»‘, έγινε κι αυτό επιτυχία μιας και ανακηρύχθηκε το καλύτερο κομμάτι για το 2016 καθότι ξεπέρασε τις 24.000.000 προβολές στο YouTube, ενώ τέλος το τρίτο του βίντεο κλιπ, με τίτλο «Τα Ποτήρια μας ψηλά» έχει ξεπεράσει τα 21.000.000 views.

Το βίντεο κλιπ του Κωνσταντίνου Κουφού που έχει τίτλο «Κέντρο Διερχομένων» δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2017 και μέχρι σήμερα έχει περισσότερες από 9.428.985 εκατομμύρια προβολές. Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό σε ρυθμικό τραγούδι που μιλά για μια γυναίκα, η οποία παίζει με τους άνδρες και ταλαιπωρεί τον πρωταγωνιστή.

Το τραγούδι αλλά και το βίντεο κλιπ του Κωνσταντίνου Κουφού έχει κάνει επιτυχία και σε αυτό έχει βάλει το χεράκι της η Πωλίνα Τριγωνίδου.

H Πωλίνα Τριγωνίδου είναι φανατική φίλαθλος του Ηρακλή, πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις είναι στις κερκίδες του Καυτατζογλείου.

Έχει τατουάζ τον αριθμό 10 λόγω του «γηραιού» και έχει διατελέσει υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε νυκτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Η Πωλίνα Τριγωνίδου είναι αθλητικογράφος, αθλήτρια στο βόλεϊ και φανατική οπαδός του Ηρακλή.

Απολαύστε την Πωλίνα Τριγωνίδου στο βίντεο κλιπ που ακολουθεί:

Δείτε ακόμα:

Πωλίνα Τριγωνίδου: Η πιο «καυτή» διάσημη του Survival

Πωλίνα Τριγωνίδου: Η σέξι του Ελληνικού βόλεϊ

 

Δείτε τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:



Spread the love