Spread the love


Η πρώην Σταρ Ελλάς έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε πως είναι σήμερα η Μαρίνα Τσιντικίδου, η αγαπημένη εστεμμένη και πρωταγωνίστρια των ονείρων μας της δεκαετίας των ’90s.

Ήταν μόλις 21 ετών όταν εξελέγη Σταρ Ελλάς το 1992, ενώ την ίδια χρονιά έλαβε τον τίτλο Μις Ευρώπη, και η καριέρα της ξεκίνησε. Η Μαρίνα Τσιντικίδου με τους τίτλους ομορφιάς που κατέκτησε έγιναν διαβατήριο για μια τηλεοπτική πορεία. Υπήρξε τοπ μόντελ και μετά τον χώρο της μόδας ασχολήθηκε με την υποκριτική και έπαιξε σε τηλεοπτικές σειρές

Το 1992 παρουσίασε στον ΑΝΤ1 την εκπομπή «Candit Camera» με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Ακολούθησε η παρουσίαση της εκπομπής «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό», στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου το 1993 και συμμετοχές σε διαφημίσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Σήμερα, η ζωή της Μαρίνας Τσιντικίδου είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το γεγονός αυτό την χαροποιεί ιδιαίτερα όπως δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου «Εδώ», στον ΣΚΑΙ.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στο Κτήμα Συγγρού, μαθητεύω σε ό,τι έχει σχέση με τη γη. Κηποτεχνία, αρχιτεκτονική τοπίου, λαχανοκομία. Ξέρω περίπου πού θα με οδηγήσει. Είναι μια μάθηση που μπορεί να οδηγήσει τον καθένα από εμάς σε διαφορετική κατεύθυνση. Σε ό,τι έχει σχέση με τη γη. (…) Πέρασα και κάποια δύσκολα χρόνια. Το λέω γιατί είμαι σίγουρη ότι πάρα πολλοί άνθρωποι αισθάνονται έτσι ή έχουν αισθανθεί έτσι ή θα αισθανθούν έτσι: αυτό που δεν μπορείς να βρεις χαρά πουθενά, που συνεχώς φοβάσαι και ανησυχείς χωρίς να ξέρεις γιατί. Έχω ανακαλύψει έναν καινούριο κόσμο. Τον ανακαλύπτω κάθε μέρα. Βρήκα τρόπο να έχω χαρά. Είμαι πολύ υπερήφανη γι’αυτό και δεν με νοιάζει τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Ετσι κι αλλιώς αυτοί οι άλλοι είναι κακοήθεις και κακοήθεια θα σκεφτούν. Η τηλεόραση δεν μου λείπει καθόλου. Ίσα ίσα που ανακουφίζομαι και λίγο, πολύ συχνά. (…) Έζησα δύο χρόνια στη Μαρτινίκα. Ήταν μια εμπειρία έντονη και ενδιαφέρουσα. Πάρα πολύ εύκολα θα έφευγα από την Ελλάδα για να ζήσω στο εξωτερικό. Είναι και η τάση μου αυτή. Είμαι θυμωμένη με όλα αυτά που βλέπω και μαθαίνω…».

Δείτε πληροφορίες για την καριέρα της στο βίντεο που ακολουθεί από το 2016:

Πριν από λίγες μέρες, η Μαρίνα Τσιντικίδου έκανε σπάνια, δημόσια εμφάνιση στα γενέθλια του καλού της φίλου, hair stylist και make up artist, Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου, στα 47 της χρόνια, μεγαλώνει έχοντας κάνει το χρόνο, φίλο της. Χαμογελά και ζει όπως έχει επιλέξει.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της:

Μαρίνα Τσιντικίδου Μαρίνα Τσιντικίδου Μαρίνα Τσιντικίδου Μαρίνα Τσιντικίδου Μαρίνα Τσιντικίδου Μαρίνα Τσιντικίδου

Δείτε την Μαρίνα Τσιντικίδου σε συνέντευξή της το 2016:

Τέλος απολαύστε και ορισμένες από τις παλαιότερες φωτογραφίες της Μαρίνα Τσιντικίδου που έγραψαν ιστορία:

Μαρίνα Τσιντικίδου Μαρίνα Τσιντικίδου Μαρίνα Τσιντικίδου Μαρίνα Τσιντικίδου Μαρίνα Τσιντικίδου «Το μεγαλύτερό λάθος της ζωής μου ήταν ότι πήγα να ασχοληθώ με την πολιτική. Αυτό δεν άρεσε σε πολλούς που μόλις άκουσαν ότι εμπλέκομαι στην υπόθεση με τα ναρκωτικά (σ.σ. η γνωστή ιστορία με μια συμμορία εμπόρων ναρκωτικών που φέρεται να είχε στην ατζέντα της και το όνομα της) άρχισαν να με κάνουν κομματάκια! Το όνομά μου διασύρθηκε στο στόμα και την πένα του κάθε ηλίθιου. Αισθάνομαι σαν να βιάστηκα πολλαπλά»Μαρίνα Τσιντικίδου

Μαρίνα ΤσιντικίδουSpread the love