Spread the love


Η Samantha Hoopes είναι γνωστό μοντέλο με καριέρα. Όλα ξεκίνησα όταν πόζαρε για το «Sports Illustrated», το περιοδικό που ακόμη συνεργάζεται αφού συνεχίζει κάνει σέξι φωτογραφίσεις, και έτσι βλέπει το κασέ της συνεχώς να ανεβαίνει. Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της αναρωτήθηκε: «Σας προσβάλλουν οι θηλές μου;». Η απάντηση δική σας.

Έχει χαράξει μια επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο του «Sports Illustrated Swimsuit», χάρη στο εντυπωσιακό της κορμί και τις πλούσιες καμπύλες της.

Αυτή τη φορά η 27χρονη καλλονή από την Πενσυλβάνια, απέφυγε τα παραδοσιακά μπικίνι και επέλεξε να φορέσει ένα ταπεινό λευκό t-shirt το οποίο μετατράπηκε σε ένα απίστευτα προκλητικό σύνολο. Το μπλουζάκι της μάλιστα έγραφε: Σας προσβάλλουν οι θηλές μου;

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Hoopes ξεπροβάλλει μέσα από μια πισίνα σαν αναδυόμενη Αφροδίτη. Τα λόγια είναι περιττά και μάλλον δεν μπορούν να περιγράψουν την ομορφιά της.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε το βίντεο που ανέβασε, αλλά και πολύ διάσημες φωτογραφίες της:

Η Samantha Hoopes στο Sports Illustrated 2017 (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Samantha Hoopes

Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes Samantha Hoopes



Spread the love