Spread the love


Δείτε τις φοιτήτριες της Νομικής που πληρώνουν τις σπουδές τους με «καυτές» φωτογραφίες στο Instagram. Τα εικοσάχρονα κορίτσια θεωρούσαν την εμφάνισή τους τελείως συνηθισμένη μέχρι που άρχισαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους, προκαλώντας τον κακό χαμό.

Τις απεριόριστες δυνατότητες που ανοίγει το Instagram για τις αιθέριες υπάρξεις που ξέρουν πως να προβάλλουν τα προσόντα τους αποδεικνύουν με το παράδειγμά τους δύο δίδυμες αδερφές από την Αυστρία.

Οι δύο εικοσάχρονες καλλονές, η μελαχρινή Stephanie και η ξανθιά Julia Baessler,  κερδίζουν αρκετά χρήματα από τις σελίδες τους στο Instagram ώστε να καλύπτουν τα αρκετά υψηλά έξοδα των σπουδών τους στη Νομική Σχολή της Βιέννης.

Τα δύο εντυπωσιακά κορίτσια προσφέρουν συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας μέσω των λογαριασμών τους στα social media. H online δημοφιλία τους, ωστόσο, οφείλεται κυρίως στις «καυτές» φωτογραφίες που ανεβάζουν με μαγιό, σέξι εσώρουχα και εφαρμοστά φορέματα, οι οποίες έχουν εκτοξεύσει τον αριθμό των followers τους.

Πιο συγκεκριμένα η Julia είναι 10 λεπτά μεγαλύτερη και έχει 219.000 ακόλουθους ενώ η Stephanie έχει 203.000.

Το παράξενο είναι ότι οι δύο πανέμορφες κοπέλες, που ζουν στην πόλη Μίστελμπαχ, βόρεια της αυστριακής πρωτεύουσας, ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν θεωρούσαν την εμφάνισή τους ως κάτι το ιδιαίτερο πριν ξεκινήσουν να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους online.

Όπως οι ίδιες λένε, όταν ήταν μικρές πολλά παιδιά τις κορόιδευαν για το αδύνατό τους σώμα, αλλά όταν άρχισαν να τρέφονται σωστά και να γυμνάζονται «μεταμορφώθηκαν» από ασχημόπαπα σε κύκνους.

Δείτε το κοινό τους Instagram

Δείτε την Stephanie Baessler και την Julia Baessler στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:



Spread the love