Spread the love


Ελληνίδες: Εκτός από τους Έλληνες επιστήμονες που διαπρέπουν στο εξωτερικό, ζουν και έχοντας κερδίσει την διεθνή αναγνώριση, όμορφα κορίτσια με ελληνική καταγωγή που δύσκολα μπορεί κανείς να τους αντισταθεί. Μπορεί να μην τις βλέπουμε τακτικά στην πατρίδα αλλά μας αφήνουν να τις θαυμάζουμε από μακριά.

Απολαύστε τα πιο «δυνατά» ονόματα γυναικών που διαπρέπουν στο εξωτερικό, και μας κάνουν χαρούμενους:

Tulisa Contostavlos

Μια συμμετοχή σε ένα ροζ βίντεο και η παρουσία της στα φωνητικά ενός συγκροτήματος, ήταν αρκετά για να μάθει όλος ο πλανήτης την ύπαρξή της. Με καταγωγή από Ελλάδα και Κύπρο, ψάχνει και αυτή τη θέση της στη showbiz.

Ελληνίδες

Jennifer Aniston

Ή αλλιώς Γενοβέφα Αναστασάκη. Διατηρεί άψογη σιλουέτα, έχει υπάρξει στο πλευρό του ωραιότερου άνδρα στον πλανήτη, και κάθε της εμφάνιση κοστίζει εκατομμύρια στους παραγωγούς του Hollywood.

Ελληνίδες

Sasha Grey

Νούμερο ένα για πολλά χρόνια στις ταινίες ενηλίκων. Κατάφερε να φτιάξει ένα όνομα που κερδίζει χιλιάδες δολάρια το λεπτό. Σήμερα ασχολείται με την παραγωγή ταινιών.

Ελληνίδες

Mena Suvari

Με μητέρα Ελληνίδα δικαιούμαστε να είμαστε περήφανοι για τη Mena, γιατί εκτός από την συμμετοχή της στο American Beauty, είναι και μία από τις πιο ωραίες γυναίκες του Hollywood.

Ελληνίδες

Maria Menounos

Προσωπική επιλογή, πανέμορφη, επίμονη, αυτοδημιούργητη, ένα από τα ωραιότερα κορμιά και πιο δημιουργικά γυναικεία ονόματα στις ΗΠΑ.

 

Ελληνίδες



Spread the love