Spread the love


H 44χρονη Heidi Klum, ποζάρει στο εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού «Maxim», και αποδεικνύει ότι είναι ακόμα λαμπερή και με τέλειες καμπύλες. Την αγαπήσαμε λόγω της θητείας της ως μοντέλο της «Victoria’s Secret» και την λατρέψαμε μέσα από τις φωτογραφίες της στο «Sports Illustrated Swimsuit» που πόζαρε όταν ήταν μόλις 20 ετών.

Αν και το περιοδικό «Maxim» είναι προμηθευτής όμορφων μοντέλων, θα ήταν λάθος να το επικρίνουμε για την φωτογράφηση της Heidi Klum ως ένα άλλο όμορφο πρόσωπο, αφού οι επικίνδυνες καμπύλες της είναι πειρασμός.

H 44χρονη Heidi Klum, ποζάρει topless για το εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού «Maxim», και αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο διάσημα top models του πλανήτη.

Αποδεικνύει όμως ότι μια γυναίκα στα 44 της χρόνια, που έχει γεννήσει 4 παιδιά μπορεί να διατηρείται όμορη, επιθυμητή και σέξι. Το διάσημο μοντέλο πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Gilles Bensimon για το εξώφυλλο Μαΐου Ιουνίου και ήδη οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου

H όμορφη μητέρα, ποζάρει κοιτώντας με το πιο σέξι βλέμμα της το φωτογραφικό φακό χωρίς τίποτα πάνω της, ενώ στις υπόλοιπες πόζες φοράει μια διάφανη ολόσωμη φόρμα.

Η 44χρονη ασχολείται εκτός από το νοικοκυριό της να γυρίζει σε όλο τον κόσμο όχι μόνο λόγω της θητείας της ως μοντέλο της «Victoria’s Secret» και του «Sports Illustrated Swimsuit», ως κριτής του το «Got Talent» της Αμερικής και του «Next Topmodel» της Γερμανίας.

Προσθέστε στο γεγονός ότι είναι η δημιουργική διευθύντρια της «Heidi Klum Intimates» και των μαγιό (Heidi Klum Swim), καθώς εργάζεται και στις συλλογές μόδας των σούπερ μάρκετ της «Lidl» ..

Γεννήθηκε στη μικρή πόλη Bergisch Gladbach της Γερμανίας, έξω από την Κολωνία, και η Klum είχε πάντα τα μάτια της εκτός από το μόντελινγκ στο σχεδιασμό ρούχων. Ήταν δεκτή στη σχολή μόδας στο Ντίσελντορφ, αλλά ένας διαγωνισμός μοντέλων το 1992 την έθεσε σε μια διαφορετική επιτυχημένη πορεία.

«Δεν έχασα ποτέ το ενδιαφέρον και το πάθος μου για το σχεδιασμό», λέει. «Απλά έκατσα λίγο στο πίσω κάθισμα». Σήμερα, οι συλλογές της για την «Lidl» πωλούνται σε πάνω από 10.000 καταστήματα σε 28 χώρες. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και έχει μπει αρκετές φόρες στη λίστα των κορυφαίων μοντέλων του «Forbes» για να γίνει ένα από τα υψηλότερης αμοιβής άτομα της τηλεοράσεις, κερδίζοντας περί τα 21 εκατομμύρια δολάρια το 2017.

«Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα εκτιμούσα κάθε στιγμή περισσότερο. Όταν ήμουν νεότερη, έβλεπα πάντα μπροστά και πώς να φτάνω πιο γρήγορα στην κορυφή. Τώρα θα ήθελα να ήμουν πραγματικά παρών σε κάθε στιγμή που έζησα για να την απολαύσω ως το τέλος»..

Δείτε τη στο Twitter και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

A post shared by Marqeeux (@marqeeuxmag) on

A post shared by Marqeeux (@marqeeuxmag) on

A post shared by Marqeeux (@marqeeuxmag) on

Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum



Spread the love