Spread the love


Η 24χρονη Chantel Jeffries είναι μια πολύ «δροσερή» και «καυτή» dj ταυτόχρονα, ποζάρει εντυπωσιακά σαν κλώνος της Kim Kardashian, και προβάλει το κορμί της για να προωθήσει την επαγγελματική της δραστηριότητα. Ακόμα ένα κορίτσι που είναι χάρμα οφθαλμών.

Σε περίπτωση που το χάσατε, το διαδίκτυο έπαθε μια μικρή εμμονή με το Coachella και ό,τι το αφορά, και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο πρώην της Selena Gomez, Weekend κυκλοφορούσε στο φεστιβάλ με μία νέα κοπέλα.

Αυτή η κοπέλα, είναι η 24χρονη Chantel Jeffries, Αμερικανίδα dj και μοντέλο. Δεν μπορείς παρά να προσέξεις την καταπληκτική της ομοιότητα με την Kim Kardashian. Βέβαια, υστερεί λίγο σε σωματικές αναλογίες, αλλά έχει όλο τον χρόνο μπροστά της για να καταφέρει να γίνει ολόιδια.

Η Chantel Jeffries είναι μια ζουμερή κοπέλα που ζει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, που γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1993, και κάνει απίστευτη καριέρα στα social media. Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, αλλά μεγάλωσε στην Τζάκσονβιλ, της Βόρειας Καρολίνα, κι έχει έναν μικρότερο αδερφό.

Τον λογαριασμό της στο Instagram το ακολουθούν περισσότεροι από 3.8 εκατομμύρια followers, και με τις φωτογραφίες που ανεβάζει βλέπει γεωμετρική αύξηση των φίλων της.

Δείτε το κανάλι της στο youtube

Έχει εμφανιστεί και στο κινηματογράφο αφού είναι και ηθοποιός στο, «The Perfect Match» (2016), «A Weekend with the Family» (2016) και τέλος στο «E! News» (1991).

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε προηγούμενο αφιέρωμα του Lifeviews.gr στην «ζουμερή» Chantel Jeffries (ΦΩΤΟ)



Spread the love