Spread the love


Η Lindsey Pelas μοιράστηκε μια φωτογραφία της από το ημερολόγιο της που κυκλοφόρησε για το 2018, και την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Δευτέρα 9 Απριλίου 2018 και προκάλεσε ευχάριστα «εμφράγματα» στους φίλους που την ακολουθούν.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η «πληθωρική» 26χρονη Lindsey Pelas είναι μια Αμερικανίδα μοντέλο, ηθοποιός (The Trouble), που ξεχωρίζει για το βλέμμα της, αλλά και το ζουμερό κορμί της. Έχει λεπτή μέση, υπέροχα οπίσθια, και πληθωρικό στήθος που την έκανε πολύ γνωστή ως μοντέλο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κάνει μεγάλο χαμό, αφού ανεβάζει πολύ αισθησιακές της φωτογραφίες κάνοντας κάθε μέρα καινούριους φίλους, και θαυμαστές.

Δείτε την σελίδα της στο διαδίκτυο: lindseypelas.co

Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με 1,149 φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 7.2 εκατομμύρια followers.

Με την τελευταία της ανάρτησή μας θύμισε το ημερολόγιο τοίχου που κυκλοφόρησε με ανάλογες πόζες της για κάθε μήνα του έτους. Αυτό αποτέλεσε και το εναρκτήριο λάκτισμα για να βρούμε τις φωτογραφίες από το ημερολόγιό της και να σας τις παραθέσουμε.

Δείτε τη στο Twitter και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από το ημερολόγιό της για το 2018:

Τέλος, απολαύστε και ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της αναρτήσεις στα social media:

.lindsey pelas



Spread the love