Spread the love


H Stella Maxwel φωτογραφήθηκε από τον Greg Swales για το το περιοδικό «ISSUE» για το τεύχος -Απρίλιος 2018- και οι πόζες της έκαναν γρήγορα τον γύρο του κόσμου αφού είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Stella Maynes Maxwell, όπως ολογράφως το ονοματεπώνυμό της, είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλο από το Βέλγιο, με τεράστια καριέρα στις ΗΠΑ, που γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1990.

Η Stella Maxwell είναι γνωστή σε κάθε αρσενικό του πλανήτη, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και sexy «αγγελάκια» της Victoria’s Secret, με εκπληκτικές φωτογραφήσεις και τέλειο σώμα και πρόσωπο.

Είναι ένα από τα πιο διάσημα και καλοπληρωμένα κορίτσια στον κόσμο, και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που μπορούσε να λείπει από τη λίστα του περιοδικού «Love» με τα βίντεο που έχει ετοιμάσει προκειμένου να διαφημίσει το ημερολόγιό του.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Stella Maxwell είναι ένα πανέμορφο μοντέλο με καταγωγή από την Νέα Ζηλανδία, αλλά ζει στο Βέλγιο και κάνει καριέρα σε όλο τον κόσμο.

Η Stella Maxwell γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1991 και έχει ύψος 1,75 μέτρα. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό το γλυκό κορίτσι απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, μια που δεν κάθετε καλά, και ζει μια ζωή ονειρεμένη χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα και πολυφωτογραφημένα μοντέλα της Victoria’s Secret με φανατικούς θαυμαστές να την παρακολουθούν σε κάθε Fashion Show που εμφανίζεται στην πασαρέλα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο instagram με 1,614 δημοσιεύσεις κατάφερε να την ακολουθούν περισσότεροι από 3,6 εκατομμύρια ακόλουθοι, αν και ορισμένες φωτογραφίες της έχουν μαζέψει περισσότερα από 80,5 χιλιάδες like. Πραγματικά απίστευτο, αλλά όταν μιλάμε για την Stella τα πάντα είναι δυνατά.

Δείτε την Stella Maxwell στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στη Stella Maxwell (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on



Spread the love