Spread the love


Η Elizabeth Hurley είναι διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός με εντυπωσιακό κορμί, παρά τα 52 της χρόνια, και κάθε πόζα της στο Instagram γίνεται θέμα συζήτησης. Πότε ποζάρει με μαγιό και πότε αφήνει το αβυσσαλέο της ντεκολτέ να μας συναρπάσει.
Μάλιστα, η Elizabeth Hurley πόζαρε πριν λίγες μέρες στον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram με τον 16χρονο γιο της που της μοιάζει εκπληκτικά, για να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του.

Μια φωτογραφία της με αβυσσαλέο ντεκολτέ που κάποιους εντυπωσίασε αλλά σε άλλους δεν άρεσε αφού το θεώρησαν αρκετά προκλιτικό.

Το σχολίασαν αρνητικά ως πολύ προκλητικό να ποζάρει δίπλα στον έφηβο γιος της με τόσο ανοιχτό ντεκολτέ που άφηνε ακάλυπτο ένα μεγάλο μέρος του όμορφου κατά τα άλλα στήθους της.

Έτσι κάτω από το φωτογραφία της στο instagram ξεκίνησε ένας «πόλεμος» για το αν η ηθοποιός έπεσε σε «σφάλμα» ή όχι.

Θα πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι η διάσημη από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις Elizabeth Hurley συνεχώς στον λογαριασμό της ποζάρει με όμορφα μαγιό, και όχι στην τύχη, αφού είναι η ίδια σχεδιάστρια, και αυτός είναι ένας τρόπος για να τα προβάλει, αφού και κορμί διαθέτει και το ανάλογο σεξαπίλ για να τα φοράει.

Ο λογαριασμό της είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών.

Δείτε το Instagram με τα μαγιό που σχεδιάζει, και την σελίδα της elizabethhurley.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley



Spread the love