Spread the love


Η 25χρονη Θεσσαλονικιά ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως μοντέλο, και έγινε ακόμα πιο γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι «Survivor 1». Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, από την ομάδα των «Μαχητών» είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στο παιχνίδι με τη διακριτική της παρουσία αλλά και την επιβλητική της κορμοστασιά μέσα από την δουλειά της, αλλά και μέσα από το Instagram.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις μέσα από τις πολύ εντυπωσιακές της φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram, και αυτός είναι ο λόγος του αφιερώματος που ακολουθεί με 65 πόζες της.

Κάνοντας μία βόλτα στα προφίλ της στα social media ανακαλύπτουμε μία ιδιαίτερα αισθησιακή παρουσία με πολλές επαγγελματικές φωτογραφήσεις. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως έχει κατακτήσει τίτλο ομορφιάς στα τοπικά καλλιστεία της Δυτικής Ελλάδας το 2012.

Το ατελείωτο κορμί της γίνεται αντικείμενο θαυμασμού, αφού το μοντέλο αναστατώνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί και τους φίλους που την ακολουθούν.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι λατρεύει τα μαγιό, ποζάρει τακτικά με μπικίνι, και αφήνει να λατρέψουμε το κορμί της, τις καμπύλες της αλλά και το υπέροχο μπούστο της.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα, ως το τέλος:

Ελισάβετ Ντοβλιατίδου Ελισάβετ Ντοβλιατίδου Ελισάβετ Ντοβλιατίδου Ελισάβετ Ντοβλιατίδου Ελισάβετ Ντοβλιατίδου Ελισάβετ Ντοβλιατίδου

 



Spread the love