Spread the love


Κατάφερε να γίνει το το αστέρι της παραλίας η πρώην συνοδός Jenny Thompson, που δείχνει το απίστευτο σώμα της στις διακοπές στο Αλικάντε της Ισπανίας το Σάββατο 21/4/2018. Αυτές οι καμπύλες δεν κρύβονται εύκολα κάτω από το λευκό μαγιό της στην παραλία.

Ποια είναι όμως η Jenny Thompson;

Είναι η πρώην συνοδός που συμμετείχε στην ριάλιτι εκπομπή του MTV, αφού έγινε γνωστή για τη συμμετοχή σε ένα ερωτικό τρίγωνο με ένα πολύ διάσημο ποδοσφαιριστή.

Η Jenny Thompson έγινε πρωτοσέλιδα το 2010 μετά την ερωτική συνεύρεση που είχε με τον παντρεμένο ποδοσφαιριστή της Αγγλίας Γουέιν Ρούνεϊ.

Η Jenny Thompson σήμερα είναι 29 ετών πρώην συνοδός πολυτελείας από την Μπόλτον.

Κατά τη διάρκεια ενός χρόνου σύμφωνα με τις μαρτυρίες έχει κοιμηθεί με τουλάχιστον δεκατρείς πρωταθλητές ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων των Rooney και Mario Balotelli.

Έχει επίσης συνδεθεί με το Gaz Beadle του Geordie Shore, τον νάνο της τηλεόρασης Josh Bennett και τον Star Towie από τον Towie.

Το 2013, κυκλοφόρησε το βιβλίο «Bang to Writes», το οποίο περιγράφει τη ζωή της ως επαγγελματίας συνοδός αγοριών.

Γέννησε την κόρη της Izabella την ίδια χρονιά με τον κατασκευαστή Bolton Keith ‘Junior’ Tomlinson, και αυτό ήταν το σημαντικότερο γεγονός που την έκανε να εγκαταλείψει τον κόσμο της πορνείας.

Ως συνοδός, η Τζένη χρέωνε μέχρι 1.200 λίρες για μια νύχτα μαζί της, και λέγεται ότι «κοιμήθηκε» με τον Ρούνεϊ ενώ η σύζυγος Coleen Rooney ήταν έγκυος πέντε μηνών με τον γιο τους, Κάι.

Δείτε τη στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson Jenny Thompson



Spread the love