Spread the love


Η Κατερίνα Γιαννόγλου (katerina Giannoglou) είναι Ελληνικής καταγωγής που ζει και εργάζεται στην Γερμανία. Είναι ένα Fitness μοντέλο, με μεγάλη πορεία στο χώρο, αλλά υποκλίθηκε μπροστά στην γοητεία στο να ποζάρει στο Γερμανικό Playboy, στο τεύχος που κυκλοφορεί για τον Μάιο 2018, για να θαυμάσουμε το αψεγάδιαστο κορμί της.

Απολαμβάνει να τρώει υγιεινά για να παραμένει σε φόρμα, και κάθε φορά που την βλέπουμε στο Instagram, διαπιστώνουμε ότι κάνει πολύ υγιεινή ζωή και χαλαλίζει πολύ χρόνο στα κέντρα γυμναστικής.

Μάλιστα πρόσφατα είχε εξομολογηθεί ότι: «Όταν είμαι σε μια πόλη που δεν γνωρίζω, αλλά ακόμη και σε πόλεις που ξέρω, τρέχω στους δρόμους, μου αρέσει να κάνω προπόνηση και να θαυμάζω τα αξιοθέατα την ίδια στιγμή. Έτσι μου αρέσει να ανακαλύπτω πάντα τα νέα μπαρ της πόλης, τα εστιατόρια και τα καταστήματα.

Μου αρέσει αυτό το συναίσθημα που έχω μετά από την προπόνηση, όταν σπρώχνω τον εαυτό μου στα όριά του. Νιώθω το σώμα μου, νιώθω υγιής και αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από αυτό το συναίσθημα.

Μου αρέσει πολύ η φύση και να προπονούνται έξω, στο δάσος. Η φύση και ο καθαρός αέρας με ενθαρρύνουν. Αρκετές φορές τρέχω μαζί με το κορίτσι μου [κουτάβι] τη Frida και αυτό το απολαμβάνω στην κάθε του στιγμή.

Σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις της είχε αναφέρει ότι κάθε ημέρα κάνει μια σύντομη, εντατική προπόνηση που περιλαμβανει 20 λεπτά πρακτικής άσκησης.

Ένας απίστευτος άθλος της ήταν όταν είχε ολοκληρώσει αγώνα ποδηλασίας 120χλμ. και δήλωνε ευτυχής. Όταν ταξιδεύει δεν ξέχνα να παίρνει μαζί της πάντα ένα σχοινάκι άλματος και την ελαστική της ζώνη.

Το αγαπημένο της άθλημα είναι το βόλεϊ στην παραλία και το ποδόσφαιρο, που έπαιξε πολύ ως παιδί και το αγάπησε.

Για να μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις περιπέτειες της Κατερίνας, φροντίστε να την ακολουθήσετε στο Instagram.

Αυτό που δεν περιμέναμε από αυτή είναι να ποζάρει στο αντρικό περιοδικό Playboy, αλλά την δόξα πολλοί μίσησαν τα χρήματα ουδείς, ή κάπως έτσι.

Δείτε το πολύ αποκαλυπτικό της βίντεο από την φωτογράφηση στο site του playboy.de

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κατερίνα Γιαννόγλου Κατερίνα Γιαννόγλου Κατερίνα Γιαννόγλου Κατερίνα Γιαννόγλου Κατερίνα Γιαννόγλου Κατερίνα Γιαννόγλου Κατερίνα Γιαννόγλου Κατερίνα Γιαννόγλου Κατερίνα Γιαννόγλου

Απολαύστε ορισμένες από τις τελευταίες της αναρτήσεις της στον προσωπικό της  λογαριασμό του Instagram, και θα συμφωνήσουμε ότι η Κατερίνα Γιαννόγλου είναι κούκλα:

Κατερίνα Γιαννόγλου Κατερίνα Γιαννόγλου Κατερίνα Γιαννόγλου Κατερίνα Γιαννόγλου Κατερίνα Γιαννόγλου Κατερίνα Γιαννόγλου



Spread the love