Spread the love


Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές 43χρονες, με τέλειο κορμί, που όταν το καλύπτει μόνο με το μαγιό της τότε σηκώνει την θερμοκρασία στα ύψη και κάνει την αντρική φαντασία να καλπάζει σε απέραντα χωράφια.

Από Μάρτη καλοκαίρι λέει ο σοφός λαός, και το κάνει πράξη η Victoria Silvstedt, που έβαλε το μαγιό του και πόζαρε όλο νάζι στην σελίδα της που διατηρεί στο Instagram..

Στα 43 της (έχει γεννηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 1974) διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα καθώς γυμνάζεται καθημερινά και προσέχει τη διατροφή της.

Φορώντας φούξια μπικίνι μαγιό που τόνιζε τις σέξι καμπύλες της και το ντεκολτέ της πόζαρε για μία φωτογραφία που στη συνέχεια ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο instagram. Φαντάζεστε τι ακολούθησε από σχόλια των θαυμαστών της.

Για όσους δεν γνωρίζουν την Victoria Silvstedt, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν φιλοξενήθηκε στις σελίδες του Playboy. Όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού έκανε πασαρέλα για γνωστούς οίκους μόδας, ακριβοπληρώθηκε για να συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές, και δείχνει ιδιαίτερη αγάπη για την Μύκονο, το Μονακό, και τη Γαλλική Ριβιέρα.

Δείτε την σελίδα της: victoriasilvstedt.com

Είναι μια κοσμοπολίτισσα, ανέμελη, και πολύ εντυπωσιακή, που δεν λέει να φύγει από το μυαλό μας.

Δείτε τη στο Twitter στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Victoria Silvstedt: Η καυτή ξανθιά φαντασίωση σε άτακτες πόζες 

Η Victoria Silvstedt με μαγιό στην Μύκονο

Victoria Silvstedt: Βόλτα στις Κάννες χωρίς εσώρουχο

Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt



Spread the love