Spread the love


Ξεκίνησε σαν μοντέλο, την κέρδισε όμως ο κινηματογράφος, και ήδη έχει κερδίσει θεατές και κριτικούς. 

Η Priyanka Chopra απέκτησε το τίτλο Miss World, αρνήθηκε να μετεπηδήσει κατευθείαν στις ΗΠΑ, παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής, και ξεκίνησε να παίζει σε ταινίες Bollywood, αρχίκα στους ρόλους της όμορφης, αλλά δεν άργησε να καταξιωθεί και να κερδίσει τον σεβασμό όλων.

Μια από τις υψηλότερες πληρωμένες και δημοφιλέστερες προσωπικότητες της Ινδίας, η Chopra έχει λάβει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων βραβεία Εθνικού Κινηματογράφου και Filmfare σε πέντε κατηγορίες.

Το 2016, η κυβέρνηση της Ινδίας την τίμησε με το Padma Shri, το τέταρτο υψηλότερο πολιτικό βραβείο και το περιοδικό Time, την κατέταξε σε έναν από τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο. Η Forbes την απαρίθμησε μεταξύ των 100 πιο ισχυρών γυναικών του κόσμου το 2017.

Παρόλο που η Chopra ήθελε αρχικά να σπουδάσει  αεροναυπηγική μηχανική ή εγκληματολογική ψυχολογία, όμως τελικά αποδέχτηκε προσφορές για να συμμετάσχει στην ινδική κινηματογραφική βιομηχανία, η οποία προήλθε από τις νίκες της, κάνοντας το ντεμπούτο της στο Bollywood στο The Hero: Love Story of an Spy. Έχει παίξει την κορυφαία κυρία στις επιτυχίες του Andaaz (2003) και Mujhse Shaadi Karogi (2004) και έλαβε κριτική για τον ρόλο της στο θρίλερ του 2004 Aitraaz.

Το 2006, η Chopra καθιερώθηκε ως κορυφαία ηθοποιός ινδικού κινηματογράφου με πρωταγωνιστές τους ρόλους στις κορυφαίες παραγωγές Krrish και Don.

Δείτε τη στο Facebook το Twitter και στο Instagram

Όμως η Ινδία δεν θα μπορούσε να την κρατήσει για πάντα. Ήδη εμφανίζεται σε τηλεοπτικές σειρές στις ΗΠΑ, και το Hollywood καραδοκεί να την κάνει δικιά του.

Εκτός από τη σταδιοδρομία της, η Chopra είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο.

Έχει συνεργαστεί με την UNICEF τα τελευταία δέκα χρόνια και διορίστηκε ως εθνικός και παγκόσμιος Πρέσβης Καλής Θέλησης της UNICEF για τα Δικαιώματα του Παιδιού το 2010 και το 2016 αντίστοιχα.

Ασχολείται με θέματα όπως το περιβάλλον, την υγεία και την παιδεία και τα δικαιώματα των γυναικών και έχει ιδιαίτερη φωνή για την ισότητα των φύλων και το φεμινισμό. Η ζωή της εκτός της οθόνης της αποτελεί αντικείμενο σημαντικής κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης. Ως καλλιτέχνης καταγραφής, κυκλοφόρησε τρία singles.

Είναι επίσης ιδρυτής της εταιρίας παραγωγής Purple Pebble Pictures, η οποία κυκλοφόρησε τον αναγνωρισμένο ανεμιστήρα δράματος κωμωδίας-δράματος του Μαράθι (2016).

Επίσης διαθέτει και έναν αρκετά σέξι λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 22 εκατομμύρια followers.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Μας αναστάτωσε για άλλη μια φορά η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΙ Μας αναστάτωσε για άλλη μια φορά η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΙ Μας αναστάτωσε για άλλη μια φορά η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΙ Μας αναστάτωσε για άλλη μια φορά η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΙ Μας αναστάτωσε για άλλη μια φορά η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΙ Μας αναστάτωσε για άλλη μια φορά η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΙ Μας αναστάτωσε για άλλη μια φορά η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΙ Μας αναστάτωσε για άλλη μια φορά η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΙ Μας αναστάτωσε για άλλη μια φορά η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΙ

 



Spread the love