Spread the love


Η Silvia Caruso (Σίλβια Καρούσο) είναι η πιο «καυτή» οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάτσιο, που απογοήτευσε όμως τους φίλους της στο ντέρμπι με τη Ρόμα και τα προημιτελικά του Europa League. H Σίλβια Καρούσο όμως δεν απογοητεύει κανέναν όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες της που ανεβάζει στο Instagram.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Silvia Caruso είναι 21 ετών, (γεννήθηκε στην Ιταλία στις 16 Φεβρουαρίου 1997) και είναι μια μελαχρινή Ιταλίδα μοντέλο με πολύ δυναμική προσωπικότητα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Έγινε ακόμα πιο γνωστή μετά την συνεργασία της με το πρακτορείο μοντέλων «MAVRIN Models Management».

Αφορμή για να αρχίσει την σταδιοδρομία της ως μοντέλο αποτέλεσε το γεγονός ότι η Silvia ανέβαζε πολύ εντυπωσιακές της φωτογραφίες της στο Instagram και όλοι μπορούσαν να την θαυμάσουν.

Θα πρέπει να ακόμα να επισημάνουμε ότι επί του παρόντος κατοικεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, και το σώμα της είναι γεμάτο καμπύλες, εντούτοις όμως τα κιλά της είναι πολύ λίγα αφού ζυγίζει περίπου 45-50 κιλά.

Μοιράζει την ζωή της ανάμεσα στο Μαϊάμι και στη Ρώμη και τις αρέσει να ταξιδεύει συχνά για εργασιακούς λόγους. Είναι αγαπητή και τους Ρώσους αφού η Silvia μιλάει άπταιστα ρωσικά.

Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι διατηρεί δυο λογαριασμούς στο Instagram που ο ένα είναι καλύτερος από τον άλλον.

Δείτε τη στο Facebook το Instagram και στο Instagram II

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso



Spread the love