Spread the love


Η φωτογραφία που ανέβασε με μαγιό από τη Μύκονο τρέλανε το Instagram

Την πιο ανέμελη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μετά την συμμετοχή της στο Survivor η παρουσιάστρια είναι πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ.

Όπως είχε αποκαλύψει και στην πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό You, η ίδια έχασε πολλά κιλά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor και για την ακρίβεια 10!

Εδώ και κάποιες μέρες βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί την Μύκονο όπου όπως λέει η ίδια: «Απολαμβάνω τον ήλιο σαν μικρό παιδί στο πιο αγαπημένο μου μέρος όσο περιμένω τη φίλη μου να γυρίσει».

Δείτε την στο Facebook και στο Instagram

Αδυνατισμένη και μαυρισμένη η Κωνσταντίνα ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram με μαγιό και τα likes και τα σχόλια που απέσπασε ήταν πολλά.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη @soniakazoni για την όμορφη κουβέντα μας σε μια ζέστη συνάντηση που κάναμε κοντά στη θάλασσα που ξέρει πόσο αγαπώ ?, Καθώς επίσης το @peoplegreece και μια φανταστική ομάδα συνεργατών που επιμελήθηκαν αυτό που εσείς βλέπετε και κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα “ελεύθερο” @protothema.gr ! Photo credits ? @llocq Make up @konstantinamichopanou Hair @stefanos.vasilakis Styling @lamp_polina #QueenDina #covergirl #peoplemagazine #queendina #survivorgirl #happyvibes #loveyourbody #beyourself

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

#tbt #?

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

 



Spread the love